Citat:
În prealabil postat de vasinec
Am inteles totul perfect. Sufletul mortului pastreaza forma trupeasca si parti trupesti. Ba mai mult, se duce unde merita (in iad sau in rai). Totul este limpede, conform relatarilor dvs.
Numai ca ma incurca Sfanta Scriptura. Nu spune nimic din cele insirate de dvs. Dimpotriva, vorbeste prea mult despre INVIERE, JUDECATA si apoi VIATA VESNICA. Eu zic sa aruncam Scriptura ca sa ne intelegem noi bine si dvs. sa aveti dreptate.
|
Nimic nu ai inteles din istorioara Lui Isus, si nici din cele explicate de mine. Atunci , lasa , crede in continuare ca Isus nu spune decat fabule, ca Isus este un Ion Creanga care spune povesti de la El. Crede in continuare ca un suflet nu poate purta haine.
Cand a rupt Mielul pecetea a cincea, am vazut supt altar sufletele celor ce fusesera junghiati din pricina Cuvantului lui Dumnezeu, si din pricina marturisirii, pe care o tinusera.
10. Ei strigau cu glas tare, si ziceau: "Pana cand, Stapane, Tu, care esti sfant si adevarat, zabovesti sa judeci si sa razbuni sangele nostru asupra locuitorilor pamantului?"
11. Fiecaruia din ei i s-a dat o haina alba, si li s-a spus sa se mai odihneasca putina vreme, pana se va implini numarul tovarasilor lor de slujba si al fratilor lor, care aveau sa fie omorati ca si ei.
Crede in continuare ca sufletul omului nu pastreaza forma trupului de pe pamant.