View Single Post
Vechi 04.03.2009, 12:39:31
vasinec vasinec is offline
Banned

Data înregistrării: 13.08.2008
Locație: Brasov
Implicit

Citat:
În prealabil postat de liviu-sergiu Vezi mesajul
Intrebarea pe care am pus-o este: daca trupul nu exista pt ca este tarana, iar sufletul nu exista pt ca se descompune(dupa spuse voastre), atunci de ce ne mai invie Hristos? Oare LUi Dumnezeu ii place sa vada suferinta noastra? Dar , Hristos ne-a promis ( pt ca sufletul nu se descompune) , ne va scoate din starea de moarte si ne va da viata iarasi. Nu-i asa ca-i minunat lucrul acesta?
1. Si dvs. inventati (cred ca este o epidemie) si puneti in carca noastra niste afirmatii. De unde ati scos partea cu "descompunerea sufletului"?

2. Despre ce suferinte vorbiti cand intrebati daca lui Dumnezeu ii place suferinta noastra. Daca va referiti la moarte, Sfanta Scriptura ne spune:
"In locuinta mortilor, in care mergi, nu mai este nici lucrare, nici chibzuiala, nici stiinta, nici intelepciune" (Eclesiastul 9:10)

"Iar tu, du-te pana va veni sfarsitul; tu te vei odihni, si te vei scula iarasi odata in partea ta de mostenire, la sfarsitul zilelor." (Daniel 12:13)

Sfanta Scriptura prezinta moartea intaia ca pe un somn, in care nu este nici chibzuiala, nici intelpciune, nici stiinta, etc. Nu este vorba despre vre-o suferinta ci despre un somn de o clipa. Inchidem ochii si apoi ii deschidem in fata Mantuitorului. Pentru cei care au murit nu exista o constientizare a timpului trecut (daca, in locuinta mortilor nu este nici stiinta, nici chibzuiala).

Si daca tot vorbiti de suferinta noastra si felul cum o suporta Dumnezeu, sa va pun si eu o intrebare: credeti ca Dumnezeu a pregatit celor pacatosi o vesnicie de suferinte pentru o viata scurta de pacat?