View Single Post
Vechi 04.03.2009, 11:11:11
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

reiau explicatzia cu xx shi xy,

deci vezi dumneata din materialul genetic:

(xx al ovulului)+(milioane de xy) rezulta xx+(xy acceptat cel mai bun) shi rezulta apoi xxx+y din care cei trei de x adica xxx+y se contopesc shi fie dau nashtere la o fata cu doi xx fie la un baiat cu xy aruncand afara resturile care nu mai sunt nici x shi nici y ci resturi din aceasta minunata contopire in care Dumnezeu pune shi un suflet de copil...

sigur ca poate sa apara shi un xxy sau xyy care imprima diferite tendintze mai accentuate, dar la fel de corecte shi de fara de pacate tranzmise prin genetica.

Ai zice ca un astfel de copil e sfant daca l-ai face shi nu l-ai boteza, nu este sfant caci nedreptatzile savarshite de parintzi, blestemele shi rautatzile atrase asupra lor vin peste copil in duhul sau de viatza, caci
"Eu sunt Cel care vina parintzilor o arunca pe copii", deci nu este sfant copilul daca s-ar nashte in eprubeta decat daca ar fi botezat shi el caci atunci asupra lui nu se mai tranzmit vinele parintzilor in nici un fel.

deci vezi dumneata, de asta am zis ca nu sustzinea Parintele ceva conform cu Adevarul, poate asha a dorit Dumnezeu ca sa viu eu shi sa-l corectez eu, scotzandu-i un mititel pai in timp ce in ochiul meu shade barna, dar pentru asta, acum, daca l-am corectat este un shi mai mare duhovnic shi o shi mai mare Trambitza, Trambitza nr3 care precis nu s-a suparat pe mine ca l-am contrazis, dar n-am avut cum altfel... caci shi fara de botez, nu genetica transmite pacatul ci invatzatura shi obijnuintza shi duhul de viatza pe care-l are copilul asupra lui shi ce au atras parintzii prin pacatelel lor se rasfrange, este atras shi de copiii lor care le poarta chipul...