View Single Post
Vechi 04.03.2009, 10:45:15
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de veveritza Vezi mesajul
Domnule, e simplu, nu trebuie sa va facetzi tot felul de idei, parintele Arsenie Papacioc este mai indeapropiat cu dreapta credintza, iar parintele Arsenie Boca este mai adancit in lucrare chiar daca la unele teorii scartzaie, shi nici nu prea are atat de mare importantza, deshi in timp ne va aduce Dumnezeu la dreapta credintza pe totzi shi la iubirea sa de oameni... Shi nu ai cum sa-ti dai seama decat daca esti induhovnicit in teorie bine de tot, deci n-are sens sa-tzi faci probleme, ca Parintele Arsenie Boca are cateva lacune, pe care eu nu i le-am observat ci doar le-am intuit, ca un fel de presimtzire, dar totushi cred ca a facut foarte bine Dumnezeu cu el ca a lasat credintza lui in felul acela, tocmai pentru a acoperii o multzime de pacate ale multora, printre care shi pe ale mele cumva, deraieri shi eresuri... dar daca vretzi sa mergetzi spre adevarata ascultare, atunci shi eu am presimtzirea shi parerea formata din foarte putzinul pe care l-am aflat mai mult de aici de pe forum, ca totushi parintele Arsenie Papacioc este mai bine luminat in dreapta credintza, ca shi parintele Cleopa Ilie, sau ca shi parintele Pimen dar shi altzii, multzi shi foarte buni shi drept cunoscatori ai adevarurilor de credintza...:)

Nu e vorba despre judecata deshi uite, interpretand in felul acesta poate ca shi l-am judecat putzin, deci imi cer iertare daca se interpreteaza asha.. . ???

Vsovi, astea sunt cuvintele tale pe care cu mare nerusinare le-ai postat, indraznind sa-ti dai tu cu presupusul la adresa Parintelui Arsenie Boca; sa inteleg ca pe atunci nu stiai ca este una din cele trambite? caci nu-mi inchipui o trambita cu lacune;
Apoi ti-ai mai dat cu presupusul si in privinta filmului "Ostrovul" pe care inteleg ca tu il consideri un mare esec; mai baiatule,tu chiar nu ai bun simt deloc? ne-ai convins ca esti rau pe aratura si ca faci parte dintr-o secta periculoasa deci lasa-neeeeeeeeee;
si apropo, la judecata, si domnia ta, ca si noi , vei fi intrebat: de ce vsovi nu ai crezut cand ti s-a spus ca esti in ratacire? nu ti-a spus numai unul ci chiar mai multi oameni de bine....
draga veveritza, poi nu te las? de ce te tziu eu pe tine? sau daca nu ai argumente imi dai citate pe care nu le-ai priceput shi imi cer sa plec, poi daca am sa plec are sa va manace baalaUREle

spui ca am zis de Trambitza nr 3 ca are lacune? poi are, caci in medicina a explicat nisht lucruri care nu sunt asha, de aia am zis, chiar daca a studiat a zis ca pacatele merg pe cale ereditara, lucru neadevarat, caci daca vei lua un x al mamei cu un y al tatalui ai zice ca pacatele se tranzmit prin acel x ori prin acel y, lucru fals, caci pentru aia este ovulul cu doi x, adica xx shi o multzime de y-greci in spermatozoid, pentru ca ei sa se cupleze cat mai perfect, dar cum se cupleaza? un X cu un Y? poi nu e asha, ci din cei doi XX ai ovulului unde se pastreaza materialul genetic informatzional cat mai nealterat caci un X este activ iar celalalt de rezerva, deci cum se combina cu singurul Y ? Y care a fost singurul validat de catre ovul din mii sau milioane... deci iata ca prin combinatzie a tot ce este mai bun din cei doi X rezulta un material shi impreuna cu un Y din o multzime imensa, se formeaza un X perfect shi un Y perfect care v-a primi in momentul acestei contopiri un suflet de la Dumnezeu... deci oricat de pacatos ar fi omul, el fara de pacte transmise ereditar se nashte, caci spune domnul foarte clar:
"Eu sunt cel ce vina parintzilor o da pe copii"
iar pacatele ce se tranzmit la copil sunt pacatele din duh, din obijnuintze, din invatzatura din sine a mamei shi a tatalui, blestemele shi nedreptatzile pe care le-au atras asupra lor... iar prin Botez, copilul este iata fara nici un pacat asupra lui, nici prin ereditate shi nici venite prin duh shi este iertat shi Domnul nu mai arunca asupra lui vina parintzilor sai.

dar eu can am zis de parintele A.Boca, pe care la vremea aia nu shtiam ca este o trambitza, este adevarat, nu m-am referit ca daca a sustzinut ceva incorect sau greshit, era mai putzin un mare duhovnic, ar fi fost mai putzin sfant, ci prin acel citat pe care l-ai dat am vrut sa-l orientez pe Laurentziu, care era sub vraja minunilor sataniceshti spre ascultare shi de altzi duhovnici care sunt la fel de mari, daca nu mai mari caci au acelashi Dumnezeu...

Ostrovul este exemplul perfect in care un film prefacut itzi poate arata cat de bine te potzi inshela in privintza unui om, caci daca actorii au shtiut atat de bine sa se prefaca ei ca nu se prefac, atunci itzi potzi inchipui ce putere de inshelatorie are dracul ca nu se preface, shi itzi shi dovedeshte prin puteri sataniceshti, prin minuni marshave... deci de aia am incercat sa-i feresc pe naivi de adularile adancimilor sataniceshti, ale credintzelor prefacute.

deci care este aratura shi din ce secta fac parte shi ce shtii dumneata despre o secta? shi cine tzi-a dat tzie voie sa despartzi tu oile de capre?

iar deshi nu fac parte din persoanele credincioase din cadrul sfintei Cetatzi a noului Ierusalim, ci doar asha cu sufletul eventual, caci cred Cuvantul Lui Dumnezeu dat priin cele 7 trambitze shi prin ei, deci chiar daca sunt in Cluj situat, pot sa afirm fara nici o umbra de indoiala ca nu sunt secta pentru faptul ca ei cred in Cuvantul lui Dumnezeu dat prin cele 7 Trambitze Apocaliptice... absolut deloc...

deci draga veveritza... ai impresia ca eu te mint? pentru ce tzi-ai facut aceasta impresie? cu ce tzi-am greshit? ca eu cred ca e Dumnezeu shi tu crezi ca e secta? sau ma urashti pentru felul meu de a scrie? lung shi dezlanat shi deshirat... ori prea strict la obiect... care e problema ta, shi nu te supara stimata shi dragutza veveritza...

shtiu ca te-am ranit shi ca te doare .... dar pe Domnul nu crezi ca-l doare?