View Single Post
Vechi 03.03.2009, 23:51:59
mariamargareta mariamargareta is offline
Banned

Data înregistrării: 04.12.2008
Religia: Ortodox
Implicit Evanghelia de la Pucioasa

(continuare):

[COLOR=red]8. Sfintele Scripturi au fost de mii de ori schimbate, deci nu mai sunt sfinte și autentice, ci [/COLOR][COLOR=red]făcături ale unor oameni îndrăzneți. Singurele Scripturi care sunt autentice sunt cele de la Pucioasa, adunate după anul 1955:[/COLOR]

[COLOR=blue]“ …Dar să știți căci Cărțile sunt [/COLOR][COLOR=fuchsia]de mii de ori schimbate[/COLOR][COLOR=blue]. Să știți că au venit oamenii pe pământ cu multă îndrăzneală și au șters din Cărți ce a fost scris. Sunt [/COLOR][COLOR=fuchsia]Scripturi care sunt schimbate[/COLOR][COLOR=blue]. [/COLOR][COLOR=fuchsia]Numai una la o mie dacă mai e curată[/COLOR][COLOR=blue]. Că lumea și chiar preoții zic că proorocii nu au mai fost și nu mai sunt de la Ioan. Dar uitați-vă că de la facerea pământului și până la încheierea veacului acesta, Dumnezeu nu va înceta învățătura Sa. Și de aceea spun, [/COLOR][COLOR=fuchsia]s-au schimbat multe Scripturi[/COLOR][COLOR=blue] și oamenii de știință au scris multe minciuni. Dacă se găsesc la voi [/COLOR][COLOR=fuchsia]Scripturi de la Noi[/COLOR][COLOR=blue] și vi le cere, nu le dați la lume, la oameni care măcelăresc. De aceea am venit la voi să vă spun să nu vă abateți de la cale Mea…”[/COLOR][COLOR=blue] (26 octombrie 1976)[/COLOR]

[COLOR=red]9. Sfânta Scriptură conține învățături greșite. De exemplu aceea care spune că “toți oamenii vor învia”(Ioan 11,25; I Tes. Cap.4). În realitate , vor fi unii care nu vor mai învia niciodată:[/COLOR]
[COLOR=blue]“ Spune în Sfânta Carte: chiar de vei muri, viu vei fi. Dar aceștia care mor de apă și de foc, [/COLOR][COLOR=fuchsia]nu mai înviază[/COLOR][COLOR=blue], că așa au voit ei să fie gunoi…” (6 iulie 1975)[/COLOR]

[COLOR=red]10. Dumnezeu Tatăl nu este duh, deoarece are trup:[/COLOR]
[COLOR=blue]“Eu sunt trup din [/COLOR][COLOR=fuchsia]trupul Tatălui ceresc[/COLOR][COLOR=blue]”(7 august 1978.)[/COLOR]

[COLOR=red]11. Judecata universală are loc înainte de judecata particulară:[/COLOR]
[COLOR=blue]“…Puțin, puțin, și nu ne mai întâlnim decât [/COLOR][COLOR=fuchsia]la judecata oficială, și apoi vine judecata particulară[/COLOR][COLOR=blue], și apoi nimeni nu va mai scăpa nepedepsit de fapta sa cea rea.” (6/ 19 decembrie 1978.) [/COLOR]

[COLOR=red]12. Preasfânta Treime are mai multe Duhuri[/COLOR][COLOR=red] și un singur Dumnezeu: Duhul Sfânt. Duhul Sfânt are și El un Dumnezeu. Duhurile Preasfintei Treimi au locuit 25 de ani (1955-1980) în trupul Verginicăi Tudorache de la Pucioasa:[/COLOR]
[COLOR=blue]“ [/COLOR][COLOR=fuchsia]Duhurile Preasfintei Treimi[/COLOR][COLOR=blue] se odihnesc aici ca să vadă cum lucrăm.” (23 noiembrie 1990)[/COLOR]
[COLOR=blue]“ Am o mulțime de scule pe pământ și fiecare are o porție de lucrat, dar aceasta este mare la Mine și are în primire sigiliul vremii de apoi pentru că [/COLOR][COLOR=fuchsia]ea a purtat în trupul ei Duhurile Preasfintei Treimi[/COLOR][COLOR=blue] care au vorbit cu tine, poporule creștin, și care, iată tată, vorbesc iarăși, așa cum este scris, încă odată la popoare și la limbi și la neamuri. Împăcați-vă cu ea, copiii Mei, că voi cu ea veți veni la Mine.” (24 noiembrie 1990.)[/COLOR]
[COLOR=blue]“ Am ridicat, atunci când am început să te nasc Eu pe tine, măi Israele mic, [/COLOR][COLOR=fuchsia]am ridicat un trup și am făcut din el un vas în care au locuit Duhurile Preasfintei Treimi[/COLOR][COLOR=fuchsia] vreme de douăzeci și cinci de ani[/COLOR][COLOR=blue], și am spus atunci de mai multe ori poporului care se năștea: “Ferice de acela care-și va spăla viața în acest vas, și ferice de acela care nu se va sfărâma de această piatră”. ” (13/26 decembrie 1990)[/COLOR]
[COLOR=blue]“ [/COLOR][COLOR=fuchsia]Duhul Sfânt este Dumnezeul Sfintei Treimi[/COLOR][COLOR=blue] cel din vremea de sfârșit” (26 decembrie 1990)[/COLOR]

[COLOR=red]13. Verginica a fost “purtătoare de Dumnezeu”, împlinind proorocia cu femeia prigonită din Apocalipsă:[/COLOR]
[COLOR=blue]“[/COLOR] [COLOR=blue]Atunci când m-a luat Domnul ca să mă ascundă de fața șarpelui cel rău, care prigonea pe [/COLOR][COLOR=fuchsia]Domnul, Cel pe Care-L purtam eu[/COLOR][COLOR=blue], atunci[/COLOR] [COLOR=blue]am fost pusă de popor mult la locul pe care-l știți voi, am fost condusă la locul în care m-ați pus voi și a plâns poporul meu după mine și se mira cum de am plecat. Cum, copilul meu, să nu fi plecat dacă așa stă scris că voi pleca “o vreme și vremuri și jumătate de vreme din fața șarpelui”? Așa stă scris, mămică[…]”(24 decembrie 1990)[/COLOR]