Citat:
În prealabil postat de ovidiu-s
Așa că nu mai încercați să schimbați subiectul radicând false probleme pe care le-am mai reluat de câteva ori domnule vasinec și ocupați-vă de problemele aflate în discuție. Aștept răspunsuri logice și la citatele de mai jos. Puteți să vă consultați și cu liderii sectari adventiști mai bine pregătiți decât dvs, pe care îi cunoașteți
|
Acele citate le-ati mai repostat de multe ori (altceva nu stiti sa faceti) si ati si primit raspuns la ele, tot de multe ori. Puteti sa va manifestati neputinta repostand, in continuare, aceleasi texte la care ati primit raspuns. Deocamdata, mai sunt si alti parteneri de discutie. Dvs. sunteti doar o caseta care se tot reia si nu cred ca merita sa va raspund decat atunci cand voi avea prea mult timp. Stati linistit ca nu m-am consultat niciodata cu vre-un lider sectar si nici nu o sa ma consult. Bucurati-va la ideea ca ati discutat si veti discuta cu un simplu functionar, destul de proaspat adventist (de cca. 3 ani). "Liderii sectari" au treburi mai bune de facut decat sa-si piarda timpul pe un forum si mai ales sa raspunda unei casete vechi.