Citat:
În prealabil postat de mariamargareta
[COLOR=red]Citat (#568):[/COLOR]
Textul buclucaș a fost înlocuit cu altul, mai neutru și mult mai abil conceput:
[COLOR=blue]S-a tipărit această Carte la anul 7514 de la facerea lumii, iar de la nașterea după[/COLOR]
[COLOR=blue]trup a lui Dumnezeu Cuvântul, anul 2006, cu binecuvântarea și purtarea de grijă[/COLOR]
[COLOR=blue]a lui Dumnezeu, pecetluind 50 de ani de coborâre a Cuvântului Său peste[/COLOR]
[COLOR=blue]pământul român: 1955 -2005. [/COLOR][COLOR=darkorchid](este perfect adevarat imi pare mie, fiindca ii cred shi corelez cu scriptura shi traditzia, iar cartea revizuita, de ce trebuia sa fie copia fidela a primeia? poi ce prin a doua a scris undeva ca o neaga pe prima shi au dat la erata anumite texte? deci nu o neaga pe prima, shi astfel ambele sunt valabile)[/COLOR]
[COLOR=red]Păi dacă ei zic că e “Cuvântul lui Dumnezeu” înseamnă că e ca o nouă Evanghelie, deci dintr-un minim respect trebuia să se copieze “textul biblic” întocmai, fără modificări grosolane. Eventual, ar fi fost de înțeles niște corecții ortografice, dar nu în sensul punerii a mii de virgule înainte de “și” (cică asta e “corecție”, la pucioși) Dacă se copiază Biblia, îndrăznește cineva să-i aducă tot soiul de “corecții”??? Și dacă au ieșit două versiuni distincte, înseamnă că a doua o neagă pe prima, că nu pot fi amândouă adevărate.[/COLOR]
[COLOR=red]Iar că este vorba de “o nouă Evanghelie, cea din vremea noastră”, stă scris chiar în “Cuvânt”. Citez:[/COLOR]
[COLOR=blue]“ Măi poporul Meu, popor slab cu vederea duhului! De ce zici tu că a venit această lucrare la tine? Ea a venit ca să lucreze prin tine, și tu n-ai priceput, și un pic mai e, și va pricepe lumea această Evanghelie rostită de Fiul lui Dumnezeu în vremea ta “ (Citat din “Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa”, din 12 dec.1993)[/COLOR]
Auzi ce zice: [COLOR=blue]“….și tu n-ai priceput… această Evanghelie rostită … în vremea ta.[/COLOR]” Dar Apostolul a priceput, că iată ce zice[COLOR=blue]: [/COLOR]
[COLOR=#993300]“ Dar chiar dacă noi sau un înger din cer v-ar vesti altă Evanghelie decât aceea pe care v-am vestit-o – să fie anatema!”(Galateni 1,8)[/COLOR]
Let it be!
|
poi draga Maria-Margareta, nu este ALTA Evanghelie ci este Evanghelia vestita de Apostol, caci Evanghelia Vestita de Apostol nu e numai Evanghelia care a fost Data ci shi Cea care va fi Sa fie, Viatza care va sa fie, cum este scris la Apocalipsa shi cum se marturiseshte in simbolul credintzei, adica este shi proorocie shi nu doar propovaduirea a ceea ce a fost dat ca dar ucenicilor ci este shi Implinirile de la Dumnezeu, caci Cuvantul Lui Dumnezeu este scris in evanghelia Apostolului ca se va numi Domnul ce v-a Birui cu dreptate, shi iata ca Dumnezeu Cuvinteaza peste Pamant shi se vesteshte pe Sine intru venirea Sa, deci este Aceishi Evanghelie, astfel ca nu este alta evanghelie, asha ca shi cum ai tot inventa Evanghelii, ci este Dumnezeu care se vesteshte, se explica, se marturiseshte, daruieshte shi cheama la Inviere...
iar chestiunea asta cu sa fie anatema, este ca shi cum ai zice sa fie blestemat, dar asta nu este dat omului sa faca, ci Dumnezeu face, el da pierzarii cele ce-l pierd pe om, cel distrug shi-l scot pe om din Dumnezeu, shi nu omul, ca nu omul alege Ierusalimul, omul shi ingerul negru, ci asta face doar Dumnezeu impreuna cu ingerul alb care-i slujeshte lui Dumnezeu shi omului de la dumnezeu, caci Dumnezeu nu cauta sa dea anatemei shi pierzarii pe nimeni ci cauta sa gaseasca, sa nu fie nimeni dat vandut lui Pisi, deci vezi dumneata cum a zis Apostolul? a zis in sensul nu al mintzii sale ca om, al judecatzilor sale ca om ci in senul pe care Dumnezeu ar fi proorocit, v-a da Dumnezeu anatemei, pierzarii pe cei mincinoshi care nu cred shi nu marturisesc Adevarul de sus de la Dumnezeu ci marturisesc adevarul lor, frica lor, minciuna lor, falsa lor credintza shi deosebire intre oameni... caci oamenii nu pricepem cum se face ca aceasta Evanghelie sa fie totushi Aceiashi, cum poate sa fie diferita de primele 4 shi de Apocalipsa dar totushi sa fie Aceiashi... poi Asha este Aceiashi, asha cum fiecare sfant este diferit unul de altul shi cu toate astea sunt identici intru viatza data prin Hristos, caci sunt intru acelashi cuget, aceiashi una sfanta Biserica, aceiashi credintza, aceiashi marturisire, acelashi Dumnezeu...
iarashi n-ai sa fi multzumita de raspuns shi iar o sa spui ca este o minciuna ce trebuie anatemizata, poi uite, am sa ma rog lui Dumnezeu sa-mi calauzeasca shi mai bine mainile ca sa-tzi dau un raspuns mai bun...
spune asha Apostolul (sf Pavel o fi zis, nu shtiu, parca El):
[COLOR=#993300]“ Dar chiar dacă noi sau un înger din cer v-ar vesti altă Evanghelie decât aceea pe care v-am vestit-o – să fie anatema!”(Galateni 1,8)[/COLOR]
[COLOR=#993300][/COLOR]
[COLOR=#993300]ce evanghelie a vestit sf Pavel? cui? cine sunt aceia NOI? shi cine este acela un inger din Cer?[/COLOR]
poi Evanghelia Vestita este ca Hristos-Dumnezeu nascut prin minune din preasfanta nascatoare de Dumnezeu pururea fecioara Maria, a patimit pentru noi, a murit shi a inviat a treia zi dupa scripturi cum este in simbolul credintzei, iar Apocalipsa spune despre Numele lui Dumnezeu Cel Nou, Cuvantul lui Dumnezeu care este de la intemeierea lumii, de la Creatzie shi iata ca iarashi poarta numele sau cel nou, Cuvantul lui Dumnezeu, deci iata ca se marturiseshte aceiashi evanghelie veshnica, deci anatema zisa de apostol se refera la altceva, ce se vesteshte de la om impreuna cu ingerul cel rau shi negru care slujeshte voii omului, trufiei lor iubindu-se shi urandu-se unul pe altul doar ca sa invinovatzeasca pe altzii, deci alea sunt cele ce sunt anatema, dar nu apostolul le da anatemei ca om, ci Dumnezeu le da anatemei shi le va da, deci niciintr-un caz omul... fie el shi avertizor ce scorniceshte pericole ca shi petrica shi lupul, ori mare rezponzabil cu razbunarea barfei... caci omul nu are voie sa judece pe nimeni.
deci lamureshte-te shi domnia ta ca este defapt Aceiashi Evanghelie, caci Domnul este evanghelia Sa care o vesteshte prin sfintzi shi prooroci.
acuma nu shtiu daca am fost in masura sa slujesc bine ce am primit rugandu-ma o fractziune de secunda shi daca am reushit sa te lamuresc dar sigur am shi primit ce am cerut.