View Single Post
Vechi 03.03.2009, 16:26:46
mariamargareta mariamargareta is offline
Banned

Data înregistrării: 04.12.2008
Religia: Ortodox
Implicit Let it be!

[COLOR=red]Citat (#568):[/COLOR]
Textul buclucaș a fost înlocuit cu altul, mai neutru și mult mai abil conceput:

[COLOR=blue]S-a tipărit această Carte la anul 7514 de la facerea lumii, iar de la nașterea după[/COLOR]
[COLOR=blue]trup a lui Dumnezeu Cuvântul, anul 2006, cu binecuvântarea și purtarea de grijă[/COLOR]
[COLOR=blue]a lui Dumnezeu, pecetluind 50 de ani de coborâre a Cuvântului Său peste[/COLOR]
[COLOR=blue]pământul român: 1955 -2005. [/COLOR][COLOR=darkorchid](este perfect adevarat imi pare mie, fiindca ii cred shi corelez cu scriptura shi traditzia, iar cartea revizuita, de ce trebuia sa fie copia fidela a primeia? poi ce prin a doua a scris undeva ca o neaga pe prima shi au dat la erata anumite texte? deci nu o neaga pe prima, shi astfel ambele sunt valabile)[/COLOR]
[COLOR=darkorchid] [/COLOR]
[COLOR=red]Păi dacă ei zic că e “Cuvântul lui Dumnezeu” înseamnă că e ca o nouă Evanghelie, deci dintr-un minim respect trebuia să se copieze “textul biblic” întocmai, fără modificări grosolane. Eventual, ar fi fost de înțeles niște corecții ortografice, dar nu în sensul punerii a mii de virgule înainte de “și” (cică asta e “corecție”, la pucioși) Dacă se copiază Biblia, îndrăznește cineva să-i aducă tot soiul de “corecții”??? Și dacă au ieșit două versiuni distincte, înseamnă că a doua o neagă pe prima, că nu pot fi amândouă adevărate.[/COLOR]
[COLOR=red]Iar că este vorba de “o nouă Evanghelie, cea din vremea noastră”, stă scris chiar în “Cuvânt”. Citez:[/COLOR]
[COLOR=blue]“ Măi poporul Meu, popor slab cu vederea duhului! De ce zici tu că a venit această lucrare la tine? Ea a venit ca să lucreze prin tine, și tu n-ai priceput, și un pic mai e, și va pricepe lumea această Evanghelie rostită de Fiul lui Dumnezeu în vremea ta “ (Citat din “Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa”, din 12 dec.1993)[/COLOR]
[COLOR=blue] [/COLOR]
Auzi ce zice: [COLOR=blue]“….și tu n-ai priceput… această Evanghelie rostită … în vremea ta.[/COLOR]” Dar Apostolul a priceput, că iată ce zice[COLOR=blue]: [/COLOR]
[COLOR=blue] [/COLOR]
[COLOR=#993300]“ Dar chiar dacă noi sau un înger din cer v-ar vesti altă Evanghelie decât aceea pe care v-am vestit-o – să fie anatema!”(Galateni 1,8)[/COLOR]
[COLOR=#993300] [/COLOR]
Let it be!