View Single Post
Vechi 03.03.2009, 07:02:47
Olarul Olarul is offline
Junior Member

Data înregistrării: 03.03.2009
Implicit Doamne Ajuta

Tare as vrea sa stiu unde este Schitul Sihla,si a doua intrebare este:daca cineva din familie face vraji si descintece si sti sigur ca el ea sint pt ca dupa vreo 10 ani de lupta cu ei nu poti scapa de ispite pt ca vorbind cu preoti si calugari spuneau sa plec de acolo ca nu este bine,erau inainte vazatori credetima.Unul din calugari spunea ca demonizeaza pe toti cei din jur adica:se inchina la morti si demoni,mincarea este in cinstea mortilor si demonilor,sacrifica animale in cinstea lor,esti obligat sa maninci numai carne chiar in zilele de post si chiar in vinerea mare,hainele dispar de acasa si apar dupa o perioada,esti obligat sa lucrezi de marile sarbatori si sint multe,numai stiu ce sa fac si cui sa ma adresez pt ca daca povestesc cuiva nimeni nu ma crede prin ce trec si mi-au zis daca spun cuiva cine o sa ma creada.Eu am citit foarte multe carti de exorcizare si stiu multe astfel de cazuri,de exemplu cartea lui parintele ilarion Argatu vo recomand.In ultima vreme nu maninc carne si ma simt bine dar cind maninc ceva de la ai mei nici nu va puteti imagina ce rau masimt,noroc in tamaie,apa sfintita si mai ales usturoiul care este cea mai buna arma.Sa nu uitam sa nu mai pacatuim pt ca numai asa ne prinde cel rau.Astept intrebarile voastre si nu uitati chiar in zilele noastre inca se mai practica vrajitoria,multi nu cred pt ca nu au avut de a face cu asa ceva dar cind dai de necazuri umbli la maslu la molitvele sv vasile si cind descoperi ca de fapt in casa ta nu este bine,se spune ca prima data trebuie in casa sa vezi ce se intimpla dupa aceea sa vezi daca nu e din alta parte.Toti cei ce gresesc se numesc fii diavolului.pacatul inseamna de fapt moarte,deci pacatul duce la moarte.Tineri aveti grija pt ca daca te inveti sa pacatuiesti greu te mai mintuiesti,adevarata mintuire este parasirea pacatelor.Nu am vrut sa va tin lectii pt ca toate aceste invataturi le gasiti in carti bisericesti si nu le-am inventat eu mai ales ce am spus mai sus.Doamne Ajuta.
Reply With Quote