View Single Post
Vechi 02.03.2009, 17:32:02
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit Rugăciunea Sfântului Efrem Sirul ( cântare și rugăciune specifică acestei perioade )

Rugăciunea si cântarea de față este considerată drept rugăciunea specifică acestei perioade a postului.
Rugăciunea Sfântului Efrem Sirul este alcătuită din trei părți și este insoțită de patru metanii mari și 14 inchinăciuni , conform celor spuse de Doctor in Liturgică Nicolae Preda . Să o rostim și noi din tot sufletul acum la inceputul Postului Mare : " Doamne si Stăpânul vieții mele, duhul trândăviei , al grijii de multe , al iubirii de stăpânie și al grăirii in deșert nu mi-l da mie. Iar duhul curăției , al gândului smerit , al răbdării și al dragostei dăruiește- l mie , slugii Tale. Așa Doamne, Impărate, dăruiește-mi ca să-mi văd greșelile mele și să nu osândesc pe fratele meu, că binecuvântat ești in vecii vecilor. Amin + " Post in liniște , ferit de ispite dragii mei frați și surori de pe forum .