View Single Post
Vechi 02.03.2009, 09:42:04
emanuel2007
Guest

Implicit

si ala care l-a zis mihailc este tot un semn al vremurilor ... eu cred ca in curand va fi o schisma in bor si in toata lumea ortodoxa ; nu stiu de ce cred asta dar mi se pare iminent si inevitabil ... s-a cascat o mult prea mare prapastie intre traditionalisti si ecumenisti ( inovatori ) , si nu cred ca o sa ma tina mult timp figura cu unitatea Bisercii ; cred ca in curand va fi o criza si in Biserica si se va face mult dorita ( pentru mine cel putin ) despartire intre ortodocsi si ecumenisti ... nu se mai poate ... mult mai bine e sa fim mai putini dar curati in credinta , decat multi dar sa ne tot certam intre noi in ceea ce priveste dreapta credinta , adica in lucruri care nici nu trebuie luate in discutie vreodata ... sa mearga fiecare pe drumul lui , ecumenistii pe drumul lor , traditionalistii pe drumul lor ; eu zic ca nu se mai poate rabda , cred ca vremea sa luam o masura drastica s-a apropiat ... oricum proorociile spun clar ca asa va fi , dar io nu cred ca mai dureaza mult pana se vor implini ...
cat despre ceea ce fac acesti preoti de mir infiltrati in timpul si cu ajutorul unui regim ateu , si cu ajutorul unor ierarhii care la vremea aia vindeau la securitate pe ceilalti ortodocsi lipsiti de aparare , acesti preoti s-au infiltarat cu alte scopuri decat cele ce privesc mantuirea : cu scopuri personale legate de castiguri urate si viata lenevoasa ; si stiu ca multora din acesti preoti de mir nu le pasa de ortodoxie sau de sfanta traditie , pentru ei totul se vinde si cumpara cu bani , totul are o valoare in dolari sau euro , inclusiv si credinta ortodoxa ... acestia sunt niste oameni satanisti si nu ortodocsi , plini de lucrarea necuratului ... si nu numai ca nu se vor mantui , dar vor trage la pierzare si milioane de suflete de romani ...