@emanuel2007
Trupul este templul Lui Dumnezeu. Daca il insemni cu 666 nu este un lucru bun.
Numerologie sau nu, Dumnezeu a spus clar ca acesta este numarul fiarei. E clar ca ii place fiarei acest numar. De ce sa ma leg de ceva ce ii place cand eu comit oricum deja pacate care ii plac?
Pasapoartele si buletinele ce vor veni sunt ca sa ne obisnuim cu ideea insa tare mi-e teama ca lucrurile vor degenera mai rapid. Ce uiti tu e ca lumea e intr-o criza care se adanceste pe zi ce trece. O criza prelungita duce inevitabil la razboi. Asa a fost mereu in istorie.
Trebuie sa existe un motiv foarte bun pentru care sa se ceara cip sub piele si o sa apara.
O sa traim si o sa vedem.
Pe mine nu trebuie sa ma convingi ca acel cip sub piele este semnul. Am initiat acest topic tocmai din aceasta convingere. Insa ai sa ramai surprins cati il vor accepta de buna voie. Am prieten bun care e ortodox si cunoaste cate ceva si e gata sa accepte pe motivul ca nu te poti impune progresului. Omul va deveni om-masina. In viitor vor exista cipuri in cap care vor face o legatura la creier. Omul poate descarca din calculator limba franceza si in cateva minute va stii sa o vorbeasca. Se lucreaza de mult la aceasta tehnologie si evident care e primul care o scoate pe piata va castiga o gramada de bani. Cine nu si-ar dori sa poata invata o limba straina in cateva minute?
Asta e progresul si pe baza asta multi ar putea spune ca mai devreme sau mai tarziu tot aici ajungem. Iar crestinul care nu accepta ramane acel inapoiat, lucru care oricum ni se reproseaza de pe acum.
Cea mai importanta intrebare acum este "De ce criza?".
Raspunsul la aceasta intrebare e foooarte interesant si scopul principal o sa il aflam curand in maxim 1-2 ani.
|