imi spui mie ce sa fac io ?

vezi de treaba ta ...
io am parerea mea dupa sfintii parinti si raman cu ea ...
paisie aghioritul a zis clar ca preotimea va trada si vor accepta actele cu 666 , dar a zis clar ca asta e tradare ... nu ma mira faptul ca un sinod de lepaduci isi face si acuma lucrarea ca si pe vremea comunismului , ca si in cazul lui corneanu , dar intro zi drumul bisericii se va desparti de drumul acestor guduratori ai comunistilor ... vorba par arsenie : nu e tot una sa fii marturisitor si comunist vandut !!!
va spun : vor ajunge bisericile uraciunea pustiirii , din cauza acestor lepaduci ... si ei vor crede in continuare ca sfintesc darurile si ca se inchina la Hristos , dar in realitate isi vor pierde suflete ; si mai fac inca o proorocie in numele sfintilor parinti : biserica va cadea in erezie si apostazie TOCMAI din cauza acestor cipuri cu care se va controla umanitatea atat de subtil si pervers ... si tocmai din cauza acestor cipuri in biserici va fi uraciunea pustiiri si se va lua darul duhului sfant de la preotii ortodocsi ... iar adevarata biserica nu va exista decat in munti si locuri pustii ... astea sunt cuvinte proorocesti de la duhul sfant ...
cand contestam cipurile avem in vedere proorociile si nu tehnologiile , dar ce este scris va fi ! cipurile constituie cea mai subbtila erezie a tuturor secolelor crestine , si din cauza lor va fi si uraciunea pustiirii in fostele biserici ortodoxe , si chiar si sfarsitul lumii tot din cauza lor va fi ...
cipurile tocmai prin asta sunt mai periculoase decat toate ereziile ca sunt mai lucreaza malefic mai subtil decat toate celelalte erezii ; par bune dar prin ele se lucreaza in ascuns asupra omului spre pervertirea lui spirituala si pierzarea sufletului ...