View Single Post
Vechi 26.02.2009, 19:26:11
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit Gândul pregătirii de moarte este Mântuitor +

Deși ferită și liberă de orice păcat, m-am supus morții, pentru că moartea este singura cale de a ieși din lumea aceasta. N-a fost scutit nici Fiul meu : doar că pentru noi doi , moartea n-a fost o pedeapsă, ci numai o trecere in slava cerească. Eu nu eram in primejdie să mor de moarte rea, pentru că nu mai aveam in mine nici-o umbră de păcat. Cu toate acestea, m-am pregătit de moarte impodobindu-mă cu multe virtuți, pentru ca să am o slavă și mai mare. Intr-adevăr , eu mi-am dat sufletul in mâinile Fiului meu și nu după multă vreme, am fost ridicată și cu trupul la cer. Fiule, inainte de toate, pregătește-te de moarte. Intre toate lucrurile acestea este lucrul cel mai mare și mai insemnat și trebuie băgat in seamă, pentru că de moarte atârnă toată veșnicia. Nu ești sigur că vei sfârși cutare sau cutare lucru, insă știi sigur că vei muri. Și de ce trăiești așa de nepăsător, ca și cum ai mai avea multă vreme la indemâna ta și parcă ar trebui să mori in urma tuturor. Nu știi unde, când și in ce loc vei muri. In viață vezi altceva decât moartea ? Și pentru ce nu te pregătești bine, de vreme ce te poate apuca pe neașteptate ? Adesea auzi zicând , că aici sau acolo cineva a murit pe neașteptate, și pentru ce anâni oare atâta indreptarea vieții tale ?
<<< Va urma >>>