Citat:
În prealabil postat de ghepop
Sigur ca da, daca implanturile sunt daunatoare sanatatii sau/si nu sunt sigure trebuiesc refuzate. Good point Axios, dar nu despre asta e vorba pe aici.
|
nu e vorba de asta. insa acesta e primul pas fratioare. ca doar n/o sa vina din prima. intai te obisnuieste cu stilu dupa care, tzac implantu...
e ca la dresaj. intai dai zaharel sa vada ca esti baiat bun dupe care il rogi frumos sa execute. nu vrea? scoti biciu!
dar na... v/am explicat unde trebuie (dupa ei) sa ajungem. pentru ca acesta e zaharelu inainte de bici...
acest numar, 666, este folosit anumit. inspre sfidare dragilor. nu numarul este satanic ci cei care folosesc acest numar pentru a ne insemna. pentru ca acolo se ajunge. la identificarea ca pe vite. sclavie in masa. un lucru diabolic. si in nici un caz pentru siguranta noastra. ci pentru monitorizarea noastra.
si, stai linistit, la americani circula si bin laden si elvis. au si ei pasaport biometric. insa tu nu intelegi ca nu securitatea e scopul lor (pentru ca sunt mai usor de falsificat decat celelalte vechi. si usor de modificat. daca cineva vrea sa/ti scrie pe el in informatiile de baza ca suferi de vreo voala psihica, asa din distractie, orice hackerel mai rasarit o poate face).
pana si americanii sunt revoltati si riposteaza dar noi suntem meseriasi. ca taranu la oras... am pasaport cu cip nene. eventual sa/l agatati la oglinda drept antiradar cum faceati odinioara cu cd-urile.
luati/va frate. cate trei. eu unul ma lipsesc.