Citat:
În prealabil postat de cristiboss56
Câte zile nu rămâne Fiul meu in Biserică, ca și intr-un pustiu , fără să ibă pe altcineva lângă Sine, decât numai pe Sfinții Ingeri. Toată lumea aleargă după afaceri și nu se gândește la El, care-i așteaptă cu atâta bunătate pe oameni. Cheamă și nimeni nu vine, invită și puțini primesc invitația, imparte haruri și de-abia le primește cineva. Crede-mă, că nu este un pelerinaj mai sfânt și mai frumos decât de a veni la Chivotul Fiului meu Iisus. Acest pelerinaj este de neprețuit , pentru că-l duce pe om la Tronul Slavei Sale . Ce folos că arde candela inaintea Altarului Său, dacă nu-L vizitează nimeni dintre credincioși ?
<<< Va urma >>>
|
Aici este locul unde se primesc harurile , aici , se aprinde inima, și tristețea inimii este mângâiată. Aici vei primi sfaturi ințelepte și insuflări cerești in orice indoială. Lasă așadar, vorbirile lumești și pământești in care foarte des se greșește și mergi la Fiul meu Iisus, ascuns in Sfânta Impărtășanie și vei primi multă lumină. Venind adesea la Altarul Său, vei fi persoana de incredere a Sa și prietenul Său intim, și fiind necăjit, acolo te vei putea bucura mult .
De vei avea mereu ianaintea ochilor dragostea ce o are Iisus pentru tine in această Taină Dumnezeiască, iți vei arăta și tu dragostea ta și tu o vei gusta pe a Lui, cu bucurie, in casa veciei. Urmează-mă pe mine ! ( texte reproduse din Carte : Viața , Urmarea și Psaltira Maicii Domnului . Această minunată carte a apărut prima dată la Ierusalim, dar autorul este necunoscut. Cartea a fost tradusă de un oarecare Ghe. A. in amintirea fiicei sale, trecută in veșnicie la 28 de ani și a fiului ei Anton-Ioan, care a trăit numai cinci ore <Cluj 1955 > ). Voi continua să postez la acest Topic , chiar de poate pe unii nu-i intereseaza, dar avem datoria s-o lăudăm și să o cinstim cu toată dragostea , ziua și noaptea pe Maica Domnului . Să o facem cu multă bucurie și cu adânca smerenie ! Ca o stea călăuzitoare in noaptea de păcate a lumii, Preacuratâ Fecioară Maria, luminează sufletele celor ce cred in Dumnezeirea Fiului tău iubit ! Cristian <<< Va urma >>>