View Single Post
Vechi 25.02.2009, 14:56:38
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de costel Vezi mesajul
Ovidiu, am mai spus - semnul fiarei va fi primit de cel ce crede in Antihrist. Eu daca am pe mana cifra 666 inseamna ca aceasta cifra lucreaza malefic asupra mea? Sigur nu. Pierdem din vedere relatia personala. Trebuie sa cred in Antihrist, sa ma inchin lui. Daca ma tatuez cu chipul unui inger, crezi ca voi fi ferit de tot raul, doar ca-l am pe mine sub aceasta forma? Sigur nu. Deci, nu de cifra 666 ma tem, ci de pacat, ca doar el ma desparte de Hristos.
poi vezi deja dumneata nu mai crezi in puterea lui Dumnezeu, caci daca ai crede atunci n-ai zice ca n-are efect credintza shi Duhul Domnului shi lucrarea Lui caci dumneata spui ca nu conteaza ce tatuaj ai. Chiar nu conteaza ce portzi pe tine shi la gat? nu conteaza ce ai in casa pe peretzi? nu conteaza ce cartzi citeshti? doar atat conteaza ca te inchini shi sarutzi bombeul pashei? poi inchinarea se face nu numai plecand capul ori primind sa slujeshti aceluia ci prin viatza shi faptele pe care le duci, prin hainele pe care le portzi, prin mancarea pe care o mananci, apa pe care o bei, semnele shi simbolurile pe care le portzi pe shapca, pe haine, pe toate, ca astea marturisesc shi ele cine eshti...

caci ceea ce cu dor doreshti aia deja eshti shi daca savarsheshti rob pacatului eshti...

deci vezi, daca itzi trebuie mancare, doreshti sa mananci, atunci vrei hrana cu cod de bare nociv, deci iata ca devi drac, fiindca toate ce te inconjoara fac parte din viatza ta shi din sufletul tau... cu atat mai mult CI, carnetul de shofer ori pashaportul... ori alte acte... deci la Domnul sa nu venim cu astfel de pecetzi shi semne... sa le dezlipim jos pe cat posibil shi sa le aruncam la gunoi...