View Single Post
Vechi 25.02.2009, 12:57:41
vasinec vasinec is offline
Banned

Data înregistrării: 13.08.2008
Locație: Brasov
Implicit

Citat:
În prealabil postat de costel Vezi mesajul
Sincer va spun, nu m-ati luminat cu nimic pana acum. Privind la ceea ce postati, ma intreb - oare nu doriti cu ardoare sa fiti exact ceea ce nu trebuie sa fiti? Dumnezeu stie precis ce ni se potriveste fiecaruia. Asa ca e bine ca din cand in cand, daca nu macar zilnic, sa cereti sa va ajute sa impliniti voia Sa, iar nu voia dumneavoastra.
Dumnezeu sa va lumineze, nu eu.
In ceea ce priveste voia lui Dumnezeu, chiar mi-am pus intrebarea daca este bine ce fac. Si m-am rugat pentru asta. Mi-a venit in minte ceea ce facea Apolo (Faptele Apostolilor 18:23-28). Cuvantul lui Dumnezeu apreciaza atitudinea sa.

Credeti ca este voia lui Dumnezeu sa citesti o gramada de minciuni si sa le lasi sa-si faca efectul in mintea oamenilor?

In plus, am cautat doar Adevarul. Imi pare rau de anumite atitudini rautacioase pe care le-am avut, in mod nejustificat (ca uneori este nevoie sa fii mai "aspru", cu unele persoane).

Oricum, daca simt indemn de la Dumnezeu sa incetez cu aceste postari, o voi face fara ezitare. Eu nu schimb nimic. Doar Dumnezeu poate schimba. Si are mijloacele Sale.
Reply With Quote