Citat:
În prealabil postat de costel
Sincer va spun, nu m-ati luminat cu nimic pana acum. Privind la ceea ce postati, ma intreb - oare nu doriti cu ardoare sa fiti exact ceea ce nu trebuie sa fiti? Dumnezeu stie precis ce ni se potriveste fiecaruia. Asa ca e bine ca din cand in cand, daca nu macar zilnic, sa cereti sa va ajute sa impliniti voia Sa, iar nu voia dumneavoastra.
|
Dumnezeu sa va lumineze, nu eu.
In ceea ce priveste voia lui Dumnezeu, chiar mi-am pus intrebarea daca este bine ce fac. Si m-am rugat pentru asta. Mi-a venit in minte ceea ce facea Apolo (Faptele Apostolilor 18:23-28). Cuvantul lui Dumnezeu apreciaza atitudinea sa.
Credeti ca este voia lui Dumnezeu sa citesti o gramada de minciuni si sa le lasi sa-si faca efectul in mintea oamenilor?
In plus, am cautat doar Adevarul. Imi pare rau de anumite atitudini rautacioase pe care le-am avut, in mod nejustificat (ca uneori este nevoie sa fii mai "aspru", cu unele persoane).
Oricum, daca simt indemn de la Dumnezeu sa incetez cu aceste postari, o voi face fara ezitare. Eu nu schimb nimic. Doar Dumnezeu poate schimba. Si are mijloacele Sale.