Citat:
În prealabil postat de Anca-Miha
Draga Emanuel, dupa ce am primit fotografia cu cei 6 copii, pe care incercam sa-i ajutam la sectiunea "Umanitare", am stat si m-am gandit: oare chiar trebuie sa mergem in varf de munte si sa ne facem o casa departe de lume, pentru a ne curati de pacate, sau saracia este alternativa cea mai buna. Saraci si curati putem fi si la marginea orasului sau a satului, asa ca Pr. Proclu. Cred ca un sat uitat de lume, e un loc uitat de rele.
|
La munte noi nu ne ducem pentru curatirea de pacate pe care o putem face oriunde, ci pentru a scapa de bandele de talhari care vor ataca unitatile militare si vor fura arme cu care vor intra peste oameni in case pentru a le lua alimentele dar, mai grav ca vor si viola femeile si copii si vor ucide pe toti cei ce li se vor impotrivi. Atunci ,cum spune Staretul Antonie, lumea va fugi de la orase la tara iar talharii ii vor urma si acolo. Muntele are legile lui. Nu ajunge oricine acolo. Eu prefer sa fac ascultare de Sfintii Parinti. In Romania nu se pot face demonstratii de anvergura celor din Grecia sau Serbia care au fost in alte timpuri (inainte de criza care a intarit mult puterea ocultei mondiale) pentru ca suntem prea divizati dar si pentru ca chiar daca s-ar face, masoneria care in tara noastra e infiltrata in toate structurile de putere va face sa nu aibe nici un efect