View Single Post
Vechi 24.02.2009, 17:23:42
sia's Avatar
sia sia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.11.2007
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Cool pentru Patinina

Bine ai facut ca ne-ai povestit aceasta ,,felie de viata ,,cred ca este de folos oricui, cat traieste omul invata ,din pacate binele nu se rasplateste cu bine intotdeauna,sau macar cu un multumesc sincer! pacat ca se intampla . Te rog, spre lamurirea mea si poate a altorea,sa spui si daca cei ajutati de prietena ta ,au incercat sa-si ceara iertare pt cele spuse (,, au povestit vrute si nevrute din casa ei inapoi in Romania, minciuni toate minciuni,,) adica daca au constientizat gresala lor.... ..Prietena ta este in adevar un om bun -cine poate ajuta neconditionat pe altii asa cum face ea ,in continuare ,dupa asa dezamagire si necaz (moartea mamei )merita mai mult decat respect .Binele l-a facut in primul rand pt ea ,si sunt sigura ca nu se astepta la nu stiu ce laude sau preamariri .dar nici la barfe si minciuni. Multi ar putea sa ajute si n-o fac ...Dar daca aceia si-au recunoscut gresala .si-au facut pas spre impacare... ....Pacat ca nu-i poate ierta inca..eu zic ca o va face cu timpul ..de aceea mai sufera si acum ,dupa 8 ani ..pt ca nu i-a putut ierta ..sau poate i-a iertat si nu uita..Dumnezeu s-o ajute sa-si limpezeasca sufletul ..Acum , din toata aceasta poveste intelegem ca sunt oameni carora li se pare ca fac bine si de fapt viata le arata ca nu-i tocmai asa ..Eu nu vreau sa judec pe nimeni dar .nu pot sa nu constat atitudinea ( gresala )celor care ,gandind ca le fac un ,,bine,, le-au povestit toate,,minciunile ,,pe care cei ajutati le-au povestit in Romania..si-or fi zis ,,lasa sa afle pe cin-o ajutat ,,si .. de aici tragedie -mama s-a supatat asa tare ..nu mai e, prietena ta desi a facut bine acum duce povara asta ..ca nu-i iarta...De -aia-i bine sa nu duci vorba de colo, colo ..ca n-ai nici un folos dimpotriva ,faci rau !Te apreciez mult ca esti alaturi de ea si te -ai straduit sa faca pasul spre iertare .