View Single Post
Vechi 23.02.2009, 18:09:38
geo.nektarios's Avatar
geo.nektarios geo.nektarios is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.07.2008
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de scrabble Vezi mesajul
Da, Geo, insa anumite chestii iti raman pe creier si nici macar nu te poti gandi la ele pentru ca iti face rau numai sa-ti aduci aminte. Cu atat mai putin sa ierti persoana vinovata asa repede.

Si nu inteleg, vrei sa spui ca oamenii pana la Iisus nu stiau ce-i aia moralitatea? Ca moralitatea vine din religie? Ca eu, de exemplu, sunt imoral din oficiu doar pentru ca nu cred in ce crezi tu?

Sunt doua sute si ceva de milioane de ortodocsi pe lumea asta, restul, pana la sase miliarde sunt de alte religii. Oare toti oamenii astia traiesc in intuneric, ura si dusmanie doar pentru ca nu cred in Iisus asa cum crezi tu? Ar trebui sa fim cel mai luminat popor de pe fata pamantului, daca tot suntem adevaratii crestini. Numai ca suntem la fel de hoti si criminali si pacatosi ca orice alt popor.
Fratele meu, iti dau dreptate! Dar NU vorbeam "celorlalte" popoare, ci NOUA poporul ORTODOX, ca uitam ai cui FII suntem!!! Uitam CINE Si-a dat viata pt NOI!!!! UITAM ca trebuie sa facem si noi ca El... adica sa ne jertfim pt APROAPELE!!!! Sa IERTAM si sa IUBIM ca STAPANUL SI DUMNEZEUL SI TATAL NOSTRU!!!!

Celelalte popoare eu fiecare MORALITATEA sa! Daca se apropie de crestinism, vor primi usor credinta crestina, daca nu, PRIN catehizare vor fin invatate!
Reply With Quote