View Single Post
Vechi 23.02.2009, 17:58:39
geo.nektarios's Avatar
geo.nektarios geo.nektarios is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.07.2008
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de scrabble Vezi mesajul
Atunci discursul lui geo.nektarios m-a pacalit, ca vorbeste despre sfant ca si cum i-ar fi bunic. Asta e, m-am incurcat
De ce te-a pacalit??? ce te nedumereste??? DRAGOSTEA MEA PT SF.NECTARIE ATAT DE MARE INCAT IL SIMT CA FIIND DIN MINE???? sau eu din EL???? Ce te deranjeaza in asemenea DRAGOSTE SFANTA??? El a murit in 1920 in Eghina din Grecia! Eu is nasct in 1985! Ar fi trebuit sa imi fie Strabunic daca ne gandim la grade de rudenie! A fost calugar de tanar, deci nu a fost casatorit!!!
Sf.NECTARIE pt mine e ca AERUL CE IL RESPIR!!! NIMIC nu fac fara EL! E ATAT DE PREZENT in viata mea!!!
L-am numit "BUNICUT" pt varsta lui iar eu pt ca sunt inca un copil! Apoi DRAGOSTEA sa mi-a daruit-o de N ori! si o simt alaturi de mine mai TARE decat aerul ce il respir!!!
Relatia mea cu Sf.Nectarie este una de SUFLET, in inima si sufletul meu! In mintea si in cugetul meu!!!

Ce te face sa crezi ca eu as fi nepot de sange al Sau??? AS FI VRUT IO SA IL FI CUNOSCUT MACAR IN VIATA!!! Dar poate nu il iubeam atunci asa ca acum!!! Deci cu nimic nu ma intristeaza ca nu l-am cunoscut in viata, ca acum e atat de PREZENT IN MINE incat NU am cuvinte sa iti exprim!!! Ti-as spune mai multe de ce simt eu legat de Sf.Nectarie... dar NU AM CUVINTE!!!! Iarta-ma!!! Roaga-te lui si vei primi DRAGOSTEA sa si vei simti ce simt eu!!! ATUNCI vei intelege cu adevarat de ce il numesc BUNICUTUL MEU!!!
Reply With Quote