View Single Post
Vechi 23.02.2009, 16:37:48
scrabble
Guest

Implicit

@pitulicea:
1. faci spam - e al doilea topic pe care-l vad, unde postezi acelasi lucru.
2. petitiile online sunt inutile, cred c-ar trebui sa scrie asta cu un font mare si rosu in susul tuturor paginilor de pe forum - zilnic se gaseste altul care sa ne umple de petitii.

@tot-Laurentiu: mesajul e unul de acceptare, in cazul in care Sinodul nu condamna cipurile. Asta cam contrasteaza cu "ridicarea la mucenicie" despre care s-a tot vorbit pana acum, cu miscarile de strada si cu lupta neobosita etc.

Cred ca avem aici un mesaj pregatitor pentru ce urmeaza. In speta, speculatia mea e ca Sinodul va face putin gura pe tema cipurilor, cat sa nu se vada ca le accepta pe fata, iar apoi cei care vor protesta in continuare se vor trezi cu apeluri din astea la liniste, cum este cel de mai sus.

Si pentru cei care tot nu vor asculta se va merge pana la masuri extreme - afurisire, excomunicare, etc. pentru "tulburarea linistii si a credintei".

Insa, cine crede ca mesajul sinodului va fi unul clar si concis se inseala. O sa ne reintalnim la discutia asta si dupa decizia Sinodului, va garantez. Va fi ceva care sa multumeasca ambele tabere, dar pe niciuna in mod special. Un compromis, un ghiveci.

De ce credeti ca le ia atat de mult sa exprime o pozitie? Dureaza mult pana cand departamentul de relatii publice gaseste exprimarile cele mai bune. Daca erau cu adevarat impotriva, se pronuntau de pe acum. Daca considerau ca au de-aface cu 666, Fiara, inceputul sfarsitului si alte asemenea treburi, se intruneau de urgenta.
Reply With Quote