View Single Post
Vechi 22.02.2009, 23:28:08
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit Dragostea către Dumnezeu este cea mai mare mulțumire pentru binefacerile primite

Fiule , inima mea a fost numai un foc de iubire către Dumnezeu, pentru că am știut că El este vrednic de cea mai mare dragoste. Pentru a - I mulțumi , nu avem de făcut nimic altceva decât să-L iubesc mai mult decât pe toate lucrurile. Acest foc prea dulce mă istovea cu totul și foarte des izbucnea afară din mine. Niciodată nu vei putea să ințelegi dragostea mea decât văzându-mă imbrățișându- L pe Fiul meu.
Lumea nu a putut să influențeze cu nimic, pentru că sufletul meu era cu totul aprins de dragoste către Dumnezeu. Fiule , ce găsești tu afară de Dumnezeu, care să te mângâie in iubire ? Nici o făptură de pe pământ nu poate să mulțumească dorul inimii tale și de aceea nu merită să le iubești decât fără numai pe Dumnezeu. Ele azi iți dau plăcere, și mâine te părăsesc in mare amărăciune. Cea mai mare fericire este dragostea in Dumnezeu, oare fericiții din cer nu iubesc mereu ? Credința te invață că Dumnezeu este cel mai mare bine, adevăratul bine și binele ce nu se schimbă și noi suntem făcuți numai pentru a- L iubi pe Dumnezeu. De aceea să nu cauți altă dragoste afară de cea către Dumnezeu. <<< Va urma >>> .