View Single Post
Vechi 20.02.2009, 16:55:36
adrian010155 adrian010155 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.05.2008
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Daniel, eu muncesc de peste 30 de ani dar, cu exceptia catorva ani in care am fost lector universitar, niciodata nu mi-a placut ce fac. Cu toate acestea am continuat sa muncesc, iar preocuparile constante pe care le-am avut pentru a face performanta, pentru a fi inovativ, pentru a avea tot timpul initiative care sa duca la rezolvari de suuces, mi-au dat multe satisfactii profesionale care au "indulcit" greata pe care o simteam fata de munca pe care o faceam. Din experienta multor contacte cu oamenii pe care le-am avut dealungul timpului am constatat ca majoritatea sunt in aceasta situatie, adica nu le place ce fac si totusi fac pentru ca, in ultima instanta, putini sunt cei care se duc la serciviu fiind ca se plictisesc acasa. Majoritatea muncesc pentru a asigura o viata cel putin decenta pentru ei si pentru famile. Asta-i viata. Toate cautarile, investigatiile, experimentarile duc, in final, la o anumita munca. Ceea ce facem inseamna ca asta trebuie sa facem. Nimeni nu banuieste cum va fi purtat de Dumnezeu prin lume. Daca gasesti sa faci ce-ti place, e bine. Daca nu, tot bine. Important este sa fii corect, sa fii moral sa fii responsabil in tot ce faci.