Citat:
Īn prealabil postat de ancah
Dragi prieteni,
In Romania se stie de Bivolaru (MISA), dar in vestul Europei sunt f multi ca el si toti sunt in mare graba de a-si gasi adepti. In functie de numarul adeptilor isi pot face altar/biserica. Ei sunt impotriva credintei in Dumnezeu, intrucāt ei insisi se considera dumnezei, iar domnul lor este satana. Atentie: ei folosesc hipnoza, cu care distrug vointa noilor adepti stabilind o relatie de stapān - supus. Stapānul da ordine pe subconstient, iar supusul le asculta orbeste.
Oameni gen Bivolaru, sunt o primejdie pentru omenire. Ei spun despre sine ca sunt clarvazatori, cānd de fapt sunt posedati, iar tot ceea ce fac, fac cu ajutorul satanei.
In general, cei care se lasa atrasi, sunt oameni lipsiti de credinta sau nesiguri in credinta lor.
Va adresez aceste rānduri pentru a va indemna la cāt mai multa rugaciune, caci doar credinta noastra in Domnul nostru Iisus Hristos ne poate apara de ei.
|
Pentru Cristir,
Ziceai ceva despre o entitate (daca am inteles eu bine) care te apasa pe partea stanga a corpului cat timp ai facut parte din MISA si un timp dupa aceea.
Eu nu am facut parte din MISA dar, am intrat in contact cu diferite alte grupari spirituale. Si de fiecare data, pateam acelasi lucru pe care-l descrie Cristir, in sensul ca-mi tot dadeau tarcoale niste senzatii ciudate, uneori chiar deranjante, uneori chiar sotul meu simtea ceva nelalocul lui.
Fiind curioasa in fire, ii intrebam despre ce este vorba si mi se raspundea ca nu sunt eu puternica si nici pregatita pentru nivelul spiritual al gruparii (sau ceva de genul acesta).
Pot sa spun ca de cand m-am distantat de orice tip de manifestare spirituala de grup, nu am mai avut nici o perceptie de acel tip.
Si eu si sotul meu ne-am gandit ce se intampla.
Probabil ca toate aceste grupari, iar cei care au intrat in contact cu ele stiu despre ce este vorba, folosesc forme de conditionare la nivel nevazut a tuturor celor care "adera" la grup intr-o forma sau alta, in scopul de a ramane legat de grup si a fi dependent de sfaturile lor, crezand ca este ceva in neregula cu tine si numai ei te pot ajuta.
Dupa ce iei distanta, iti dai seama ca este o mare cacialma si ca indiferent ce spune oricine, scopul este acelasi pentru toti: manipulare.