View Single Post
Vechi 17.02.2009, 09:54:28
silverstar's Avatar
silverstar silverstar is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.04.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de scrabble Vezi mesajul
Am o pisica (Pisica) si un motan (Tanu). Iata o poza cu Tanu:

[COLOR=green]Mie nu-mi plac pisicile. Și nici câinii. Poate în alte condiții, mă refer la casă cu curte, aș avea, dar... în casă cu mine- nu! [/COLOR]
[COLOR=green]Și totuși, iată că și o pisică e bună la casa omului...[/COLOR]

[COLOR=green]Pisica terapeut[/COLOR]

[COLOR=green]De curand, am citit despre Tom-motanul terapeut si cele citite in acel articol mi-au amintit de o intamplare petrecuta nu cu mult timp in urma.[/COLOR]
[COLOR=green]Eu am spondiloza si, la schimbare de vreme sau anotimp, ma doare dupa cap, la ceafa. In vreo cateva randuri, in astfel de momente, s-a intamplat sa merg in vizita la prietena mea, Emilia care avea, nu de mult timp, o pisica. [/COLOR]

[COLOR=green]Nici una, nici doua, cum ma asezam pe pat sau pe fotoliu, pisica se aseza la mine dupa ceafa si statea acolo ca hipnotizata, nici nu torcea, nici nu respira, nici nu se misca. Emilia stia ca mie nu-mi plac pisicile, dar nu spuneam nimic ca sa nu o supar. [/COLOR]

[COLOR=green]Asa se face ca intr-o atare situatie, prietena mea a facut o criza de gelozie: de ce pisica trage la mine, ce-i fac eu, cand ea este cea care-o hraneste, o ingrijeste, o iubeste?... [/COLOR]

[COLOR=green]Nici eu, nici Emilia nu stiam ca pisica, de fapt, imi facea terapie. Si-apoi, Emi nu avea spondiloza...[/COLOR]

[COLOR=green]Intamplarea am povestit-o, în mai multe rânduri, pentru ridicolul ei, sa strici o prietenie pentru o pisica, si mi s-a mai spus ca pisica simte/detectează locul afectat/bolnav si incerca sa amelioreze durerea. [/COLOR]

[COLOR=green]Acum, dupa ce am citit acest articol, cred ca si o pisica e buna pe langa casa omului...[/COLOR]