View Single Post
Vechi 13.02.2009, 18:14:21
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de baniutilizati Vezi mesajul
Apocalipsa Sfântului Ioan Teologul
......

Dupa evenimentele de la Glodeni , Puciosii tin in debaraua sfanta sfintelor unde nu intra decat o data pe an si nu fara de jertfa chivot preasfant unde se pastreaza sange amestecat cu foc, pamant ars, apa de mare amestecata neamestecat cu sange, fragmente de meteorit. Scuze ca rad si eu de cei ce cred ca trambitele au sunat, mortii au inviat dar nu si-au dat seama.
domnule de ce spui asha ceva cand nu este adevarat?

shi dumneata te ashteptzi ca evenimentele sa fie cereshti dar nu sufleteshti shi duhovniceshti?

poi Cerurile asculta de Duhul shi nu invers...

deci Trambitzele au sunat shi lucrurile s-au schimbat dar pana sa ajunga ecolul la unii, ca sa invie mortzii mai e mult, dar invierea nu e aia trupeasca doar ci aia care o sa invie mortzi or sa fie pacalici, echipa de scamatori care or sa va pacalesca, ci e vorba de invierea cea intru Dumnezeu... caci de mortzi v-am mai zis cand atzi murit shi nu v-atzi dat seama tot asha cum nu v-atzi dat seama cand au sunat 6-7 Trambitze deja... poi atunci atzi murit cand "oridecate ori, una din acestea mici, unuia... din cei mici ai Mei, nu le-atzi facut, Mie nu mi le-atzi facut" deci vezi ca noi suntem mortzi de mult, caci nu este in zadar scris :
"lasatzi mortzii sa-shi ingroape pe mortzii lor shi tu vino dupa Mine" caci sunt mortzi de mult chiar daca mishca, strang, umbla, rad, ishi fac cadouri unii altora, sa insoara shi se marita... totzi sunt mortzi... muncind de zor pentru burta shi jegx intr-o lume de piramide vopsite cu vopseaua de pe mormintele pe care le-au ridicat proorocilor pe care i-a ucis parintzii lor...

noa, nu-i bai daca glumeshti, dar asta nu tzine de argument... iar Apocalipsa nu este ushor de talcuit...

de exemplul calul este apostolul care capata trei masuri de orz pentru un dinar ori o masura de grau pentru un dinar... deci vezi dumneata... ca nu se poate sa shtii totul ushor... deshi Apocalipsa e scurta nimeni n-a reushit s-o explice, pentru ca doar Dumnezeu v-a deschide Cartzile, caci nimeni nu s-a gasit vrednic sa deschida Cartea... deci de le Hristos-Duhul ashteptam Luminare shi Biruintza... chiar daca sunt multzi shceptici shi multzi glumetzi...

dar ca alea sunt cele 7 Trambitze este sigur, dar citeshte shi apoi intreba-te ce itzi fac cerurile interioare... shi sa vezi cam pe unde te afli...

dar ele suna spre pocaintza shi iertare de la Dumnezeu shi ca sa nu vina urgiile... caci il doare pe Dumnezeu ca sa lase sa ne fie rau, caci shi pe vremea Lui Noe, Domnul i-a parut rau de potopul cu apa... dar daca nu ne pocaim am impresia ca vine shi cu apa shi cu foc... dar focul nu o sa ne arda ci o sa ne chinuim, shi pana shi moartea va fugi de noi... deci nu e de gluma...... dar noi n-avem ochi duhovniceshti iar cei trupeshti shi aceia au orbit... pentru ca s-au deschis cele 10 coarne shi cele 7 capete shi cele doua coarnitze ca ale unui miel shi o gura hulitoare ca a unui balaur... caci pe fagashul ce trebuia sa vina pocaintza shi cele de la Dumnezeu vine de se introneaza cele ale duhului rau..... pe fagashul lui Dumnezeu... caci tot omul iubeshte rautatea cea veche, spurcaciunea pustiirii shi nebunia de pe urma mereu innoita, ca sa shada pe scaunul balaurului ca sa shada fiara la loc sfant.... deci e greu cu omul pacatos... caci nu shtie ce face.... shi de aceea cer mereu sfintzii "iarta-i parinte ca nu shtiu ce fac" deci nu shtim ce facem dar Domnul ne rabda, caci pentru noi a venit a doua oara in Duhul trimis de Tatal... ca sa ne readuca viatza in Viatza shi calea in Cale shi adevarul in Adevar ca sa ne Mantuim shi nu sa ne dam pierzarii intrand mereu in ispita gLumii goliciunilor.