Citat:
Īn prealabil postat de Crestin_Simona
Altfel spus: Nu te-ar tine sa-ti schimbi opiniile despre lume si viata pentru a proteja pe cine vrei tu? (suna prea ardeleneste?)
Sa o spun altfel: Adica nu esti intratat de capabil ca sa-ti schimbi opiniile despre lume si viata pentru a proteja, SUBLINIEZ cuvantul: a proteja.
Sincer?
Eu dupa cate am vazut pe forum: Te tine!
Adica: Esti mai mult decat capabil!
|
Cand am spus:
Citat:
Īn prealabil postat de scrabble
Crezi ca am sa-mi schimb opiniile despre lume si viata doar ca sa protejez o fiinta gingasa ca tine?
|
eram ironic.Deci e clar ca nu imi pot schimba opiniile fundamentale despre lume si viata pentru ca cineva se ofuscheaza. Daca pe mine m-ar intrista sau ofensa faptul ca esti crestina, ai renunta la crestinism doar ca sa-mi faci mie pe plac?
Citat:
Īn prealabil postat de Crestin_Simona
Nu te-ar tine sa-ti schimbi opiniile despre lume si viata pentru a proteja pe cine vrei tu?
|
Mai este cazul sa raspund? Aveai raspunsul chiar in textul pe care l-ai citat cand ai pus intrebarea asta, dar banuiesc ca n-ai sesizat ironia. De-aia nici nu am inteles ce-ai vrut sa zici cand ai intrebat "Si nu te-ar tine?", pentru ca aveai deja raspunsul.
Nu stiu unde ai vazut tu pe forum ca sunt ca barca pe valuri. Poate vii si cu exemple, ca sa avem pe ce discuta, desi am mari dubii ca vei gasi vreun citat relevant pentru scopu-ti.
Daca mai ai ceva de spus in aceasta privinta, te rog s-o faci folosind mesageria privata, deoarece am deviat deja cu mult topicul de la subiect.
Un mitic de la Bucuresti. Ca tot e plin orasul asta de mitici.