View Single Post
Vechi 13.02.2009, 15:22:31
kosmy022 kosmy022 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 11.02.2009
Locație: Romania, Timisoara
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de scrabble Vezi mesajul
Adica cand vine vorba de nunta, invataturile Sf. Ioan Gura de Aur pot fi contorsionate si interpretate de crestinul de rand dupa cum "s-au schimbat vremurile"?

Pai ce facem aici? De unde atata selectivitate? De ce nu acceptati atunci ecumenismul sau homosexualitatea, ca si ele sunt marci ale lumii moderne? Sunt o gramada de crestini ce se auto-denumesc progresisti, accepta aceste lucruri pentru ca in opinia lor multe din invataturile de acum doua mii de ani nu se mai aplica azi. Dar acestia sunt "eretici". Pai cu ce diferiti dumneavoastra de ei daca judecati la fel ca ei in aceasta privinta?

Mie imi miroase a ipocrizie.

Si daca e cum spun, inseamna ca cei din Oastea Domnului sunt cei care respecta cu adevarat invatatura, pentru ca stiu ei ce stiu, in timp ce ceilalti pacatuiesc.
scrabble, una e invatatura Bisericii si alta e un sfat, o parere spusa la un moment dat, chiar de Sf Ioan Gura de Aur. Nunta cu/fara lautari nu e o dogma a Bisericii, nu are Biserica o reglementare legata de asta. Eretic e numai cine incalca dogmele Bisericii
Reply With Quote