11.02.2009, 18:15:48
|
|
Aici este un forum crestin ortodox!!!
Citat:
Īn prealabil postat de ortodox4life
draga silvia,te rog sa nu te superi si sa ma ierti,poti sa ma consideri inapoiat sau needucat sau oricum vrei tu,dar sa nu te sperii de ce zice lumea,lasa,ce daca am scris ce am scris,fi sigura ca pe unii ii va ajuta si pe cei care nu cred nu are ce rau sa le faca acest articol,sti cum e lumea uita repede de ceva ce nu le convine,doamne ajuta si domnul sa te binecuvanteze!
|
Citat:
Īn prealabil postat de geo.nektarios
[size=4][/size]
[size=4] silvia, parerea bor nu este deocamdata din pacate... Ci cum am mai anuntat pe un thread postat de mine, sinodul bor se va intruni abia in 25-26 febr pt a discuta aceste probleme... Dar si eu ma tem ca pozitia bor va fi pro cipuri... Si de aici "va fi spre caderea multora si spre ridicarea unora..." eu despre aceste lucruri spuse de ortodox4life stiam din copilarie... Stiam ca va veni timpul ca sa fim "prigoniti" ca primii crestini... Bunica imi spunea si ea... Si batranii din satul dumneaei... Tata imi spunea la fel de la dansul din sat... (mama e din ju.neamt, tata e din jud.cluj - deci nu e aberatie!!! Nu aveau cum sa ma minta) apoi am stat de vorba si cu parinti aghioriti (din sf.munte) si spuneau la fel... Pr.petroniu tanase marele staret in viata al romanilor aghioriti marturiseste acelaeasi lucururi... Marturii credibile de la batrani total lipsiti de cunostiintele stiintifice... Dar cu credinta curata si daruiti trup si suflet lui dumnezeu... Caci cine are pe dumnezeu "le da lor duhul a grai..." asa cum spune in sf.scriptura!!! Pr.cleopa inainte sa moara a raspuns la intrebarea "ce va fi dupe ce mergeti la domnul?" - "va fi foarte frig!!!" a tacut cateva clipe, parca obosit si a spus iar: "eu plec, dar voi care rameneti veti prinde pe antihrist" si nu a mai vorbit.... Deci... Nu mai e mult... Iarta-ma!!! Daca sf.scriptura minte, atunci nu avem dumnezeu! [/size]
[size=4]daca nu credem, ne asemanam cu cei din timpul lui noe, care nu credeau de venirea potopului si radeau de noe... Si cand s-au deschis cerurile cu ploia... Toti strigau dupa noe sa le deschida... Si daca ar fi vrut nu ar fi putut deschide, ca usa a fost in chisa de dumnezeu!!! [/size]
[size=4][/size]
[size=4]sa stam bine sa stam cu frica sa luam aminte!!! [/size]
|
amin[/quote]
Citat:
Īn prealabil postat de geo.nektarios
[color=black]sa stii sora, ca nu semanam frica, spunem ceea ce spune biserica ca va fi... Daca ne temem de adevar este partea a 2a...[/color] [/color]
[color=green]
biserica a spus prin sfintii ei si prin intemeietorul ei, hristos, ce va fi... Aia spunem si noi acum!
Ca sinodul bor va aproba acestea, nu inseamna ca sf.scriptura se implineste? Cand spune ca "sarea pamantului se va strica" si ca "la sfarsit vor fi inselati de va fi cu putinta si cei alesi"??? .... Alesii nu sunt altceva decat clerul nostru care prin aprobarea poporului au fost hirotoniti ca daca erau hirotoniti fara voia poporului si spunea nu este vrednic, nu mai putea continua ca si cleric!!! De aceea ei sunt numiti "cei alesi" din popor ca sa ii duca la hs... "nu voi m-ati les pe mine, ci eu v-am ales pe voi" adica pe apostoli ce erau si primii clerici ai bisericii!!!
Sincer, din mila domnului nu ma tem!!! Nici a vbi la telefon sau a scrie pe mail de asemnea lucuri!!! cine se teme de adevar, acela riposteaza!!!!
|
Si iata cat de ,,frumoasa'' ai putea fi!!!
|