View Single Post
Vechi 11.02.2009, 14:56:21
Leinarius Leinarius is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.09.2007
Implicit Frica

Eu nu va inteleg modul de gandire...
Dupa "metoda" voastra ar trebui sa incercam sa programam copii din pruncie sa nu cumva sa poata vreodata sa cada...
NU OPRIREA CU DE_A SILA este cea care pazeste ci pastrarea curateniei. Caci unul care nu a vazut praful si noroiul sigur nu va fi murdarit, dar ce merit isi va fi castigat? El a fost ferit. Noi nu suntem feriti.
Plecand de la un lucru, un obiect faceti extrapolari in aspecte duhovnicesti, de parca ar putea un obiect rupe pecetea Duhului... NUMAI PERSOANA OMULUI se poate pune de-a-ndaratul si se poate lepada.
De unde stiti ca asa va fi si ca DIN CAUZA CIPULUI omul va fi pierdut? Inca odata ne scapa motivul adevarat al necazului...
Eu zic ca sa fim atenti sa nu cumva sa devenim din crestini ocultisti... Crestinul trebuie sa se teama doar de relele launtrice, adica de cele care asupra sufletului sau vesnic aduc cinste ori necinste.
Nu sunt ridicoli cei care nu vor aceste pasapoarte, dar nu din cauza ca au dreptate in ceea ce priveste relatia intre ele si mantuire, ci din cauza ca aceste documente pot deveni instrumente de restrangere a libertatii persoanei. Iar libertatea persoanei este deja ceva cu atingere asupra celor launtrice. Un om constrans renunta mai usor la libertatea lui spirituala, dar totusi cel mai usor nu renunta cel constrans ci cel sedus. Asadar sa ne pazim usa mintii cu tarie dar cu si mai mare tarie sa pazim tainita inimii... Caci nu ceea ce foloseste omul este daunator ci ceea ce iubeste, ceea ce pretuieste.
Laudat fie Hristos pentru jertfa Lui, caci prin El am capatat noi viata.

Asadar eu unul nu ma tulbur si nu ma infior. Imi pun nadejdea in Hristos si astept.
Nu vad de ce e in mod necesar iminenta o mare persecutie... Persecutia nu stiu daca va fi in planul fizic. Cei care zic ca daca azi mergi la piata sa cumperi varza inseamna ca maine vei ajunge sa fii talharit acolo se bazeaza pe frica, nu pe buna paza. Pentru ca a nu merge la piata si a sta cu teama este rezultatul uneltirii talharilor, care astfel te controleaza indirect.
Ferindu-ne de puterile lumii acesteia sa nu ramanem la cheremul celor din vazduhuri...

Fiecare lupta se da la momentul potrivit. Cine isi risipeste sagetile la inceputul luptei si isi toceste spada va ramane descoperit chiar cand are nevoie de ele...