11.02.2009, 14:04:33
|
 |
Senior Member
|
|
Data înregistrării: 17.04.2006
|
|
Citat:
În prealabil postat de andrei_b25
Silverstar, cand se spune "iubire de bani" se refera la faptul ca nu-i bine sa-i iubesti, adica sa te tot gandesti la ei si sa-ti doresti din ce in ce mai multi. Nu spune nici unde Dumnezeu ca ii rau sa te folosesti de ei, e rau sa fi posedat de ei. Asa cum nici bautura nu-i rea, dar a fi posedat (adica impatimit) de ea, e un lucru rau. Nici un lucru de pe pamant, mai exact nici un lucru facut de Dumnezeu nu-i rau prin natura sa, intrebuintarea lui gresita in schimb il poate face rau. Nici mancarea nu-i rea, dar daca esti lacom si nu te mai saturi mancand, e rau. Postu e bun, dar si exagerarea cu postu iarasi e rea. Cred ca ai prins ideea :)
|
[COLOR=green]Da, am prins ideea dar trebuia să intervin și să accentuez la ce sunt banii necesari. [/COLOR]
[COLOR=green]Uite, mie-mi place ștrudelul cu brânză... Dar, niciodată n-am avut bani să-mi cumpăr o tavă de ștrudele, așa cum îmi doresc de mult... [/COLOR]
[COLOR=green]Da, echilibru... Dacă ai ști de când strig pe aici că e nevoie de echilibru în toate... Da' cine să-nțeleagă?[/COLOR]