Citat:
În prealabil postat de Noesisaa
Pai da, dar noi nu stim decat o jumatate de poveste. Nu vreau sa supar pe nimeni, dar de unde stim noi ca in realitate arkash e asa un miel de bland pe cat pare aici pe forum? Eu inca nu am vazut, nici nu am auzit de femeie sanatoasa la cap, dar si nesanatoasa la cap, sa vrea cu dinadinsul sa isi creasca singura copilul. In afara daca simte ca pur si simplu nu se mai poate trai cu sotul.
Poate daca am auzi si ce are ea de spus, altfel am vedea povestea.
Crede-ma, cand o femeie spune asta inseamna ca s-a simtit foarte ranita cat a fost cu sotul ei.
Mai bine ti-ai analiza atitudinea fata de ea. Nu cumva acele certuri de care pomenesti au fost de fapt scandaluri? Nu cumva aceste scandaluri s-au petrecut in fata copilului? Nu cumva la manie ai fost violent? Nu cumva ai terorizat-o psihic? Din simpla cearta nu se desparte nimeni.
|
Buna sa-ti fie inima!
Am postat pe acest site in speranta unui sfat.
Nu m-am gandit niciodata sa postez pentru a fi inteles sau laudat, nu mi-ar ajuta la nimic.
E vorba doar de o experienta de viata prin care trece o anumita persoana si poate constitui un semnal de alarma si pentru semeni.
Nu vreau nici sa ma plang si nici nu caut alinare in cateva cuvinte postate pe forum stiind foarte clar ca SINGURUL ajutor vine numai de la Dumnezeu si Prea Curata Fecioara Maria.
Draga Noesissa, sunt un om care nadajduieste (ca toti ceilalti) in mila si iertarea de pacate si e absolut normal sa nutresc SPERANTE in mai bine.
In rest nu comentez, e opinia ta.Chiar n-ar fi potrivit sa incerc sa ma disculp si sa pozez in victima intrucat imi cunosc greselile si vreau dint tot sufletul sa mi le repar. Asta e tot!
Doamne-ajuta!