View Single Post
Vechi 06.02.2009, 18:32:47
scrabble
Guest

Implicit

Cred ca intruchipati exact definitia "crestinului moderat", care constituie grosul celor 18 milioane de cetateni ce se declara crestini in Romania.

Dupa parerea mea (si cred ca toata lumea de pe forum este de acord cu mine), o viata dupa cum o descrieti nu este o viata fericita, implinita. Este evident din ce scrieti ca nici dumneavoastra nu sunteti multumita, va lipseste ceva.

Un crestin v-ar spune ca va lipseste Dumnezeu. Eu v-as spune ca probleme mai lumesti, pe care le stiti dumneavoastra, nu va lasa sa simtiti ca traiti cu adevarat. Cu totii avem regrete, cu totii ne gandim ce bine ar fi fi daca ne-am putea intoarce in trecut sa schimbam decizii, atitudini etc. Va recomand sa faceti pace cu trecutul dumneavoastra si cu prezentul, sa va obisnuiti cu ideea ca nimeni nu poate avea tot ce-si doreste si sa scoateti cat puteti de mult din ce aveti acum la dispozitie. Micile bucurii ale vietii, adunate, dau o viata fericita. Inconjurati-va de prieteni, cititi carti, dezvoltati un hobby din tinerete de care n-ati avut niciodata ocazia sa va ocupati. Nu in bani si in mancarea de la masa de maine sta fericirea.

Indiferent cum decideti sa actionati, nu staruiti in starea asta de incertitudine de acum. Faceti pace cu Dumnezeu, incercati sa-l intelegeti. Mergeti la manastire. Daca nu merge, cautat cautati altul. Daca nici unul nu va satisface, ganditi-va cum ar fi fara zeitati. Ceva trebuie sa functioneze din toate astea!

Aveti o lume intreaga de oportunitati la dispozitie, profitati de ele, numai nu persistati in incertitudine! Cand veti avea un raspuns va veti linisti si nu veti mai trai ca un pendul ce oscileaza dintr-o parte in alta.
Reply With Quote