Citat:
Īn prealabil postat de silverstar
Frumos, Laurentiu! Oare pentru ce au murit acesti tineri? Ca sa poti striga tu acum aceasta lozinca supercomunista "cinste lor!" Acei tineri au murit pentru nimic. Au murit pentru ca noi, poporul roman, acum sa o ducem de mii de ori mai greu decat pe timpul comunistilor. Nu este nostalgie, poate-ti da in gand sa spui asa ceva. Sunt constatari. Daca n-ar fi murit tinerii aceia, tu astazi poate nu ai fi avut creierul spalat. Dar ei, saracii, au murit pentru ca hidosenia sa intre in Romania sub toate formele si aspectele ei. Pacat de tineretea lor...
|
Silverstar, ii cunosti pe acei tineri, care au murit si care in viata fiind a fi putut impiedica sa i se spele lui Laurentiu creierul? Ma intereseaza acest lucru, caci eu nu am fost la revolutie.
In plus mie Laurentiu nu mi se pare deloc spalat pe creier, ba chiar dimpotriva. Mi se pare chiar o rautate din partea ta sa-i vorbesti asa, doamna profesoara si nu e prima data. Macar acum ca ne apropiem de Craciun, Ziua Nasterii Domnului, sa ne vorbim unii altora pe un ton crestinesc.
-------------------------
A Domnului este Mantuirea si peste poprul Tau binecuvantarea Ta.