View Single Post
Vechi 05.02.2009, 08:27:58
heaven's Avatar
heaven heaven is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.11.2008
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Mutilare?Adica...explica mai concret!Ce intelegi dumneata prin mutilarea unui animal in cazul sterilizarii?
Selectia la animalele salbatice se face in mod natural,este firesc,dar la animalele de companie este facuta de catre om,prin urmare trebuie tinut un control,altfel ajungem sa vedem exact ce se afla pe strazile Romaniei astazi: si nimanui nu ii place:sute de caini care traiesc in conditii de mizerie,sfarsesc in chinuri,oameni muscati,oameni care nu ii doresc pe strazi etc.
Cauza cainilor de pe strazi,dincolo de efectele comunismului,este iresponsabilitatea romanului care inmulteste haotic si apoi lasa puii in boccelutza sau cutii de carton la colt de strada,fara il intereseze.
Asta este mutilarea adevarata,dragilor: animale care sfarsesc in botul masinilor,cu rangi in cap,puii mancati de viermi,arsi cu acid in gropi comune sau care se mananca de vii in asa zise "adaposturi" ale primariei,caini asa-zis de rasa folositi in traficul de animale.Daca voi imi spuneti ca trebuie sa prefer asta,sterilizarii....inseamna ca ati depasit orice simt al realitatii.
Romanul nu stie de altceva decat de frica si atunci cum sa ii prindem pe toti acesti indivizi care abandoneaza si inmultesc aiurea?Fiecare caine va fi cipat (eu as opta si pentru tatuaj pentru ca e mai usor de verificat) si astfel,daca nea Caisa de la 3 a hotarat ca nu mai are chef de caine si i-a dat un sut pe strada,acel nea Caisa va plati de se va usca in urma identificarii cainelui.
M-am saturat de oameni care pun problema in gen telenovelistic facand abstractie de realitatea care e cat se poate de cruda,ba mai mult,daca este sa le ceri niste solutii concrete pentru rezolvarea acestor probleme,nimeni nu este capabil sa vina sa dea macar una.
Reply With Quote