Subiect: vis adevarat?
View Single Post
Vechi 03.02.2009, 13:28:25
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de pisi Vezi mesajul
Sunt de aceeasi parere cu tine vsovi dar noi nu stim daca Dumnezeu ia perimis sa stea de vorba cu el sau nu, ce plan a avut cu el.Am mai spus si o repet din nou, nu cred in vise dar aceste nu stiu din ce motiv mi se pare a fi real.
mi-am adus aminte de inca o chestie pe care o povestea: zicea ca bunicul lui i-a spus ca mai sta cineva permanent langa el, se vedea ca o umbra si nu era incantat de prezentza aceluia.
Domnule, Dumnezeu face mereu ceea ce este dat de El inainte prin prooroci shi apoi scris shi doar Acelea le face, altceva nu face Domnul, deci de aia am zis ca nu e voie sa stai de vorba cu cei din iad, ca aceia sunt socotitzi mortzi, shi daca este scris, atunci sigur Dumnezeu nu da voie sa stai de vorba cu ei sau sa gandeshti la ei asha ca o relatzie ascunsa... potzi sa te rogi la Dumnezeu pentru ei, dar nu sa ai vre-o relatzie cu ei, deci fiind scris inseamna ca nu da voie Domnul, deci nu are sens sa ne inchipuim ca Domnul ar fi lasat sau cineshtie ce i-ar fi permis ca o exceptzie, nu, ci daca spui shi ca mai era asha ca o umbra, poi este evident faptul ca diavolul dorea sa creeze frica, tulburare, curiozitate shi alte lucruri necurate... deci sminteala shi durere acelui prieten al tau... batandu-shi joc de dragostea sa pentru bunicul sau... incercand s-o risipesca... shi sa nu-i mai fie de folos nici bunicului mort shi nici tanarului.
Reply With Quote