Am scris daunazi,si astazi ,din nou ,aici,opinia mea in legatura cu CIP-urile astea,mult discutate si mult disputate ,pe toate lungimile de unda.Numai ca nu stiu din ce cauza nu am putut posta .o fac din nou.Nu de alta dar"ideile nu trebuiesc pastrate ,trebui sa faci ceva cu ele".
Oameni buni!"Orice forma de robie(politica,economica..)este ceva antichristic,noi ,insa,nu juram credinta COD-ului ci lui Dumnezeu.Nu va mai omoriti atita ,in confetinte si mitinguri ,pierzind timp important ,pe care l-ati(l-am ) putea dedica lui Dumnezeu,adica RUGACIUNII.
Personal nu mi-ar placea ,deloc, ca automatele de la Metrou sa ma recunoasca dupa numele de Botez si sa stie incotro merg.Prefer cartela aia cu CIP-ul ei.Functionarul de la TAXE si IMPOZITE,sau cel de la Comisia de Control Fiscal,ii prinde tare bine sa nu-mi stie numele,iar mie-mi convine sa fiu pt ei un NR.Situatia in care omul nu este recunoscut cu numele de BOTEZ nu este o situatie de LEPADARE de SINE.Nicidecum.Nu raminem lipsiti de HAR daca acceptam CIP-ul sau COD-urile de Bare.Si ma explic ,propunindu-va un exercitiu,si anume:"sa-l scuipi ,cu curaj,in fat,pe ANTICHRIST,refuzind sa cumperi marfurile insemnate cu COD-ul de Bare,si dupa citeva luni de viata-din cauza lipsei de hrana- sa nimeresti direct in RAI!""Nu se poate sa intri in alimentar CRESTIN,sa cumperi o sticla de suc,cu COD-ul de Bare inscriptionat pe ea,si gata ,sa-l pierzi pe HRISTOS.
Hristos nu poate fi smuls din suflet decit de PACAT.
Tehnologia ,oricit de avansat ar fi ea,nu poate patrunde in viat omului la profunzimea la care patrunde Hristos.
Dac esti CRESTIN,nu numai cu numele ,nici cea mai inalta tehnologie nu te poate desparti de Hristos.
COD-ul de Bare nu poate influienta in nici un fel CONSTIINTA omului.
PECETEA lui ANTICHRIST in noi,este PACATUL.
"PREDANIILE FOLCLORICE" isi spun cuvintul ,cu putere,asupra unora.Si ,ceea ce ma uimeste ,este aceea ca acesti"unora",sint minti ,pe care ,personal ,le consideram "luminate",dar...vai!!descopar ca sint in intuneric.
CARDUL ,o chestiune pur tehnologica,tehnica,transformata intr-o chestiune religioasa ...iata Apocalipsa."Nu cautati vinovati in afara voastra!",ci intelegeti ca problema va priveste,in primul rind pe voi(pe noi).
Hristos nu este ca un portofel care poate fi sustras ,cu usurinta,pe nestiute,in inghesuiala din autobus.
Numele de BOTEZ ,sacru,il folosim in relatia cu BISERICA si in relatia cu ...DUMNEZEU.In rest putem folosi diminutive- cum dealtfel si facem-,si/sau ..porecle.
Am 2 ciini,si acestia ma recunosc dupa niste indicii(COD-uri ) numai de ei stiute.Masina mea si computerul se deschid numai cu ajutorul amprentei mele digitale.ei si! M-am transformat oare intr-o amprenta digitala?Oameni buni! Fiti ,dar,intelepti!
Copilul contabilei mele imi stilceste numele.Si nu ma supar.dimpotriva.Ma bucra.
Noi nu apartinem CNP-ului (numarului) ci nr ne apartine noua.
Nu CIP-ul ne impiedica sa traim in HRISTOS ci PATIMA si...PROSTIA.Sau invers.
Lipsit de minte,omul va schimba adevarul evanghelic cu nascocirile propriei ignorante(sa ma scuze Danion Vasile!!!-si multi altii ,pe care ,personal ,ii stimam-ca soun asta si ca n-am dat curs invitatiei sale la mitimg contra cip-urilor),fara ca macar sa-si dea seama...
....si uite-asa ne umple diavolul timpul,cu una cu alta si "uitam" sa ne mai rugam.
Frati monahi!Faceti ceea ce e in dreptul vostru sa faceti: RUGATI-VA,NEINCETAT!,dupa indemnul Domnului Hristos.Asta sa facem toti.Si...sa-i lasam pe mai-marii acestei lumi sa-si faca banii din ceea ce-i duce mintea,caci ei oricum,cu acceptul sau far acceptul nostru ,fie ca ne place sau nu, vor implementa aceste CIp-uri,caci e vb de BANI,de multi bani...
Sa-veti lumina! Antonia
|