View Single Post
Vechi 02.02.2009, 13:35:11
vasinec vasinec is offline
Banned

Data înregistrării: 13.08.2008
Locație: Brasov
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iustin32 Vezi mesajul
,,Adventistii nu au sutinut niciodata asa ceva. Combatem invataturile gresite dar ii respectam pe credinciosii din orice biserica.,,

Tu minti caci eu ti-am aratat dovezi despre ce pretentii mincinoase avea profetesa voastra Ellen White despre faptul ca [SIZE=4][COLOR=red]puterea manifestată de alte biserici in treziri era doar puterea diavolului nu puterea lui Dumnezeu, afirmatii din care rezulta pretentia ca doar secta condusa de ea se va mantui.[/COLOR][/SIZE]:

,,Nu stiu ce a spus Ellen White (obsesia dvs.), despre manifestarile din alte biserici, dar nu a spus niciodata ca adventistii sunt singurii mantuiti.,,

Daca nu stii ce a spus Ellen White de ce ne acuzi pe noi de minciuna si ai provocat toata aceasta isterie ca pravila minte.
Si tu ai o obsesie cu Sf Iustin care totusi nu a fost intemeietor al ortodoxiei , pe cand Ellen White e cea care a intemeiat secta voastra si toate invataturile adventiste s-au bazat pe ,,adeverirea din viziunile,, ei mincinoase.
Domnule Iustin, eu nu cred ca dumneata nu intelegi despre ce vorbim. Vorbim despre minciunile din pravila bisericeasca referitoare la credinta adventistilor (nu Ellen White este subiectul- desi s-ar putea spune foarte multe si despre minciunile referitoare la aceasta femeie).

Iata ce spune pravila bisericeasca (am selectat doar punctul d)

[SIZE=2]2. Doctrina adventista consta din:[/SIZE]

[SIZE=2]d) Pacatosii mor si cu sufletul, numai adventistii vor avea rasplata nemuririi;[/SIZE]

Iata ce spune Manualul Doctrinelor AZS (autor Moldovan Vilhelm), la cap. "Biserica ramasitei" (selectez):

- "adventistii de ziua a saptea nu sustin ca ei ar fi singurii credinciosi sinceri de pe pamant. ...cred ca Dumnezeu mai are si alte oi, suflete sincere"...(pag. 171)
- "in jurul nostru mai sunt suflete sincere, care traiesc conform luminii primite de ei din Cuvant, si neavand ocazia sa cunoasca mai mult, Domnul - in harul sau - ii recunoaste ca apartinand de poporul Lui".(pag. 173)

Credinta aceasta, referitoare la cei care formeaza poporul lui Dumnezeu, exista inca de la inceputul formarii bisericii adventiste. Pravila bisericeasca minte cand spune ca adventistii cred ca numai ei vor avea rasplata nemuririi. Si mai sunt si alte minciuni (spuse in doar cateva fraze). De fapt, in pravila bisericeasca se spun, despre adventisti, mai mult minciuni (doar vre-o doua-trei lucruri adevarate).