Puciul de la Pucioasa și Euro Ierusalimul
[COLOR=purple]Puciul de la Pucioasa[/COLOR][COLOR=purple] și [/COLOR][COLOR=purple]Euro Ierusalimul (partea a IX-a)
[/COLOR] Liderii pucioși, denumiți aici “servii Mei”, urmează să dirijeze toată “lucrătura“, iar cei chemați și aleși să garanteze cu numele lor trebuie să-și dea silința “[COLOR=fuchsia]să lucreze[/COLOR] [COLOR=fuchsia]lucru de credință[/COLOR]”peste aceștia, ca pentru niște servi și soli ai lui Dumnezeu:
[COLOR=blue]“ Iată, [/COLOR][COLOR=fuchsia]vom așeza piatra de mărturie a cuvântului Meu[/COLOR][COLOR=blue], care a lucrat și care lucrează până la sfârșitul tainei plinirii sale, și vom scrie pe această piatră [/COLOR][COLOR=fuchsia]numele cel nou al cetății Ierusalimului cel nou[/COLOR][COLOR=blue], care se va arăta de la această piatră și din care vor curge râuri de apă vie, pe ale căror laturi vom sădi pomi, și frunzele lor nu se vor veșteji, și fructele din ei nu se vor mai isprăvi, căci lună de lună se vor coace fructe noi, fiindcă pomii vor primi apă din această piatră, iar semințiile pământului se vor hrăni din fructele pomilor, și din frunzele lor vor primi tămăduiri. Amin. [/COLOR]
[COLOR=fuchsia]Voi scrie numele tău pe piatra aceasta[/COLOR][COLOR=blue] și voi scrie numele aleșilor Mei, [/COLOR][COLOR=fuchsia]dar vreau să scriu numele unsului cel de la Mine pe piatra aceasta[/COLOR][COLOR=blue]. Fii înțelept de la Mine, căci înțelepciunea este fiica Mea, cea care a luat ființă de la Mine mai înainte de toate câte s-au făcut prin cuvânt. [/COLOR][COLOR=fuchsia]Am dat cuvânt servilor Mei prin care vin cu cuvântul[/COLOR][COLOR=blue], și lucrez prin cuvânt, de la cele rostite și până la cele împlinite prin cuvânt, dar [/COLOR][COLOR=fuchsia]vreau să-i văd lucrând lucru de credință pe cei spre care vin să-Mi desăvârșesc taina acestor mărturii[/COLOR][COLOR=blue], că vine ziua mărturiilor, copilul Meu, vine, și vom intra apoi în odihna ei, vom intra noi mai întâi, cei care am lucrat la această lucrătură, și fi-va apoi să chemăm sub această viță pe toți cei care locuiesc în cerurile noastre, căci în cerul inimilor celor credincioși locuiesc acum mulțimile cele numeroase care va fi să se hrănească și să se tămăduiască din fructele și din frunzele sădirii vestite, și vor lua viață prin această piatră nouă. Dar iată, trebuie să facem înscriere, ca să fie cunoscută pe pământ și să rămână de mărturie această înscriere, căci mărturia ei va lucra, ca să putem apoi să ridicăm această piatră și să înfigem în vârful ei semnul Fiului Omului, și să se audă cântare îngerească pe pământ, și să cântăm ca îngerii: «Binecuvântat este Cel ce iarăși vine întru numele Domnului!», căci Eu sunt Alfa și Eu sunt Omega. Amin.” (22 mai /4 iunie 1991)[/COLOR]
Nici Casa Regală nu este uitată. Irineu este somat să manifeste atașament și deschidere față de acest plan, și apoi să meargă și să facă legătura și cu cei din Casa Regală, ca “[COLOR=fuchsia]să-i trezească lucrători[/COLOR]”, adică să le obțină consimțământul pentru un parteneriat de conjunctură:
[COLOR=blue]“ [/COLOR][COLOR=fuchsia]Deschide-Mi[/COLOR][COLOR=blue] ca să intru cu duhul înțelepciunii Mele întru duhul tău și să fim una întru Duhul Sfânt al Sfintei Treimi, Cea întreit lucrătoare. [/COLOR][COLOR=fuchsia]Deschide-Mi[/COLOR][COLOR=blue] ca [/COLOR][COLOR=fuchsia]să pot lucra prin tine această taină de mărturie[/COLOR][COLOR=blue], și totul îți va fi ție cu putință, precum la Mine totul este cu putință. Hai să facem cu putință această lucrătură, hai, copilul Meu! Un pic mai e până la seceriș. [/COLOR][COLOR=fuchsia]Hai să trezim lucrători[/COLOR][COLOR=blue], și vor avea plată ca și voi, căci voi strânge apoi plata cea de la Mine și o voi împărți la fel peste toți aleșii Mei cu care voi lucra această piatră. [/COLOR]
[COLOR=fuchsia]Voiesc să fac unire cu casa unsului cel de la Mine și voiesc să lucrăm cu chibzuință, ca să scriu numele unsului Meu Mihail la temelia acestei pietre[/COLOR][COLOR=blue], și apoi să rostesc numele lui, și [/COLOR][COLOR=fuchsia]să audă mulțimile numele unsului Meu[/COLOR][COLOR=blue] întru care binevoiește inima Mea, căci el este cel proorocit pentru vremea care se va așeza prin această piatră. [/COLOR]
[COLOR=blue]Lucrează, cu dragostea toată lucrează, cu credință neclintită [/COLOR][COLOR=fuchsia]mergi, și ți se va deschide[/COLOR][COLOR=blue][…]” (22 mai /4 iunie 1991)[/COLOR]
Toți cei vizați trebuie să se angajeze temeinic la lucru, după puterea și rangul social pe care îl deține fiecare pentru zidirea bisericii, “piatra de mărturie” a Noului Ierusalim:
[COLOR=blue]“ Vine ziua serbării în care voiesc să rostesc din vârful acestei pietre [/COLOR][COLOR=fuchsia]numele unsului cel de la Mine[/COLOR][COLOR=blue]. Voiesc, dar [/COLOR][COLOR=fuchsia]veniți-Mi lucrători fiecare, prin puterea și prin starea în care sunteți găsiți[/COLOR][COLOR=blue] la vestirea acestui cuvânt. [/COLOR]
[COLOR=blue]Pace și mir sfânt și ungere sfântă peste [/COLOR][COLOR=fuchsia]cei aleși ai Mei cu care voi ridica această piatră de mărturie[/COLOR][COLOR=blue], și vom ieși cu lucrul acestei vremi de biruință! Amin, amin, amin. ” (22 mai /4 iunie 1991)[/COLOR]
Arhiereul Irineu este convocat să oficieze slujba de punere a pietrei de temelie a bisericii Ierusalimului cel Nou în ograda lui Ilie Bunea de la Glodenii Pucioasei, acolo unde a fost “uns” de pucioși ca “arhiereu” al lor. În curând, el va fi eliberat de obligația de a ține planul tăinuit, deoarece patriarhul Teoctist, deși înștiințat de către Irineu, n-a voit să se angajeze cu nimic în sprijinul pucioșilor. În consecință, se prefigurează un război ideologic deschis între Irineu și arhiereii din B.O.R., și tocmai de aceea Irineu este puternic susținut și încurajat moral de către liderii pucioși:
[COLOR=blue]“ Am carte întocmită spre tine în vremea aceasta și am de scris în ea tot ce am de cuvântat și de împlinit prin tine, și apoi vor vorbi cuvintele acestei cărți, vor vorbi de pe înălțimi și vor mărturisi despre taina pe care o lucrăm, taină încă un pic acoperită, încă o clipă, iubitul Meu, servul Meu, [/COLOR][COLOR=fuchsia]unsul Meu,[/COLOR][COLOR=fuchsia]căci în locul în care Eu te-am uns pe tine peste Ierusalimul cel nou, iată, așezăm acum piatră de mărturie[/COLOR][COLOR=blue], și tu vei fi martorul Meu cel credincios. Un picuț va mai sta sub ascundere această mărturie, dar [/COLOR][COLOR=fuchsia]a trebuit să te trimit către cel ce stă mare pe scaunul bisericii, căci dacă n-ar fi știut, n-ar fi avut păcat, și ar fi avut îndreptățire înaintea Mea[/COLOR][COLOR=blue]. [/COLOR][COLOR=fuchsia]Să nu te temi de ei, că ei nu sunt mai tari ca tine[/COLOR][COLOR=blue]. Fii dârz […]” (2 /15 iulie 1991)[/COLOR]
După ce i se reamintesc cei 25 de ani de pe vremea Verginicăi, care sunt temelia acestei “pietre de mărturie” care se pregătește, Irineu este somat să fie credincios liderilor pucioși care gestionează din umbră această “[COLOR=red]lucrătură[/COLOR]”:
[COLOR=blue]“ Îți amintesc câte ceva de pe vremea aceea ca să te întăresc, copilul Meu, și [/COLOR][COLOR=fuchsia]să fii credincios[/COLOR][COLOR=blue], că [/COLOR][COLOR=fuchsia]prin cei care sunt ai Mei prin această[/COLOR][COLOR=red]lucrătură[/COLOR][COLOR=blue], voi lucra lucruri și mai mari decât cele de atunci.” (2 /15 iulie 1991) [/COLOR]
Irineu este chemat să legitimeze “[COLOR=red]lucrătura[/COLOR]” atât cu numele lui, cât și cu al regelui Mihai I. Pentru aceasta, Irineu va trebui să țină predici favorabile monarhiei:
[COLOR=blue]“ Ia înțelepciunea Mea și întocmește cu ea cuvânt de temelie și [/COLOR][COLOR=fuchsia]pune numele tău la temelia acestui cuvânt de temelie nouă[/COLOR][COLOR=blue], și [/COLOR][COLOR=fuchsia]pune în cuvântul acesta numele unsului Meu Mihail[/COLOR][COLOR=blue], căci voiesc să rostesc numele lui din vârful acestei pietre când vom termina de lucrat această piatră. Eu sunt Cel Care-l [/COLOR][COLOR=fuchsia]va aduce pe unsul Meu[/COLOR][COLOR=blue]. Eu sunt Dumnezeul puterilor, și ce este cu neputință la cei neputincioși, aceea este cu putință la Dumnezeu. […]” (2 /15 iulie 1991)[/COLOR]
|