View Single Post
Vechi 02.02.2009, 01:43:31
mariamargareta mariamargareta is offline
Banned

Data înregistrării: 04.12.2008
Religia: Ortodox
Implicit Puciul de la Pucioasa și Euro Ierusalimul

[COLOR=purple]Puciul de la Pucioasa[/COLOR][COLOR=purple] și [/COLOR][COLOR=purple]Euro Ierusalimul (partea a V-a)

[/COLOR]
Regele Mihai este îndemnat să asculte de acum doar de “Cuvântul” de la Pucioasa, care “[COLOR=fuchsia]iese peste noroade[/COLOR]”. Dacă va face ascultarede “Cuvânt”, [COLOR=fuchsia]regele va cârmui[/COLOR] nu numai peste români, ci și “[COLOR=fuchsia]peste noroade[/COLOR]”. România va face și va împărți legea pe pământ. Regele va cârmui flancat permanent în dreapta de către “patriarhul Irineu Bistriceanul”, [COLOR=fuchsia]alesul[/COLOR] pucioșilor [COLOR=fuchsia]pentru vremea aceasta[/COLOR]. Pentru aceasta, Irineu [COLOR=fuchsia]este trimis[/COLOR] acum de către pucioși cu solie diplomatică la rege, pentru a “mărturisi” toate planurile lor:
[COLOR=blue]“ [/COLOR][COLOR=fuchsia]Ia aminte la Cel ce grăiește cu tine din cer, rege al României[/COLOR][COLOR=blue], căci părinții acestui neam ales erau întru Mine cu inima și cu credința și cu viața lor și Îmi ridicau pietre de aducere-aminte, spre jertfă de slavă cerească. Ia aminte, că se împlinește în această vreme menirea României, și tu ești de Mine uns întru această menire sfântă. Această lucrare a [/COLOR][COLOR=fuchsia]cuvântului Meu iese deasupra, iese peste noroade[/COLOR][COLOR=blue]. Un picuț, și despecetluiesc acest izvor de înviere și de viață întru adevăr, și vei veni apoi, și [/COLOR][COLOR=fuchsia]vom cârmui întru adevăr peste noroade[/COLOR][COLOR=blue], că [/COLOR][COLOR=fuchsia]România va împărți legea[/COLOR][COLOR=blue] și calea adevărului și calea vieții, și [/COLOR][COLOR=fuchsia]vei avea de-a dreapta ta pe cel ce-l pregătesc să fie cel dintâi peste biserica Mea[/COLOR][COLOR=blue], căci este [/COLOR][COLOR=fuchsia]alesul[/COLOR][COLOR=blue] Meu [/COLOR][COLOR=fuchsia]pentru vremea aceasta[/COLOR][COLOR=blue] și este așezat întru sfințenie și întru taina care va acoperi cu slavă biserica și neamul acestei vremi. Iată, [/COLOR][COLOR=fuchsia]îl trimit către tine[/COLOR][COLOR=blue] ca să mărturisească despre lucrul ce îl pregătesc, ce îl am de împlinit, lucru pentru care am venit cu cuvântul peste acest neam, și va mărturisi tot cuvântul care a fost sub taină până acum și care a vestit cele ce, iată, se împlinesc. […][/COLOR]
Repetarea unor idei și a unor fraze-șablon devine de-a dreptul obsesivă:
[COLOR=blue]“ Am coborât veste cerească prin cuvânt și am spus celor ce dau trup cuvântului Meu că voi așeza piatră de mărturie, care va mărturisi în curând pe România și lucrul Domnului peste România. [/COLOR][COLOR=fuchsia]Am pus să se scrie pe această[/COLOR][COLOR=fuchsia]piatră numele unsului Meu Mihail[/COLOR][COLOR=blue]. Am spus să se păstreze acest pământ, această iesle de coborâre cerească, această biserică, și ea se va numi biserica neprihăniților și a neadormiților. […]România va trăi întru sfințenie și va lucra putere de înviere și de mântuire pentru făptura Mea, căci este întâi chemata Mea și [/COLOR][COLOR=fuchsia]este regină peste popoare[/COLOR][COLOR=blue], iar coroana ei, care este coroana ta, este simbolul României regină.”[…] Aceasta este legea învierii făpturii Mele, și iată, ridic cu grabă turn tare și stâlp de mărturie, și apoi [/COLOR][COLOR=fuchsia]voi rosti din vârful acestei pietre numele tău, rege al României[/COLOR][COLOR=blue]. Dar sunt plăpânzi copiii Mei care stau în jurul ieslei cuvântului Meu, iar Eu vin spre tine, unsul Meu, vin și îți vestesc că [/COLOR][COLOR=fuchsia]trebuie să lucrez cu grabă această piatră de mărturie[/COLOR][COLOR=blue], și apoi să fie să ne așezăm să lucrăm lucrul acesta nou al învierii făpturii Mele, căci martorul bisericii Mele va cuvânta peste România și peste biserica ei cuvânt de viață, cuvânt de înviere, cuvânt din cuvântul care curge de la Mine aici, în locul în care sunt prin cuvânt. [/COLOR][COLOR=fuchsia]Voiesc să-l trimit spre tine[/COLOR][COLOR=blue], dar nu voiesc încă să știe [/COLOR][COLOR=fuchsia]cărturarii și fariseii și învățătorii legii[/COLOR][COLOR=blue], care n-au milă de făptura Mea și de turma Mea, care cunosc legea, dar calcă peste ea, și iată, nu Eu, ci cuvântul legii va sta cu ei la judecată. “[/COLOR]
“[COLOR=fuchsia]Cărturarii și fariseii și învățătorii legii[/COLOR]” din fragmentul precedent sunt preoții, arhiereii și teologii din B.O.R
Și din nou se repetă, obositor de obsesiv, aceleași clișee răsuflate despre temelie, piatră, trâmbiță, cârmă, mlădiță și unsul cel proorocit:
[COLOR=blue]“ Aceasta este voia Mea: voiesc [/COLOR][COLOR=fuchsia]să scriu numele tău la temelia acestui nou locaș[/COLOR][COLOR=blue], căci va fi acesta începătură nouă, stare curată, preoție sfântă și popor agonisit prin trâmbiță dumnezeiască în vremea de sub întunericul domniei fiarei roșii. […][/COLOR][COLOR=fuchsia]tu vei veni, și prin Mine vei veni[/COLOR][COLOR=blue]. […] [/COLOR][COLOR=fuchsia]Voiesc să lucrez prin martorul Meu, care va fi peste biserica Mea[/COLOR][COLOR=blue]. […]Ia aminte la Cel ce grăiește cu tine din cer, rege al României, căci va fi să lucrăm grăbit [/COLOR][COLOR=fuchsia]ridicarea începutului cel nou[/COLOR][COLOR=blue], care va binecuvânta pe România și pe regele ei. Așează-te lângă Mine, și să se scrie și de tine ziua aceasta, căci în ziua aceasta [/COLOR][COLOR=fuchsia]am așezat, prin martorul Meu, piatra acestui întreit sfânt locaș[/COLOR][COLOR=blue] care va fi ridicat și care [/COLOR][COLOR=fuchsia]va purta la temelia lui numele unsului Mihail[/COLOR][COLOR=blue], rege al celei binecuvântate. Cuvântul Meu este la cârma acestei mărturii, și toate sunt lucrate prin cuvânt mai dinainte vestit. [/COLOR]
[COLOR=blue]Îmi întind pacea Mea și Duhul Meu peste tine și peste casa ta și peste mlădița ta, rege al României. […][/COLOR]
[COLOR=blue]Pace, și mirul mângâierii pe creștetul tău, iubitul Meu, așteptatul Meu, unsul Meu cel proorocit! […][/COLOR]
[COLOR=blue]Binecuvântată să fie casa unsului Meu Mihail și unirea cea din această zi. Duhul Preasfintei Treimi merge cu voi și va vorbi prin voi, și va lucra cuvântul Duhului Sfânt.[…][/COLOR]
Este lansată o nouă generație de “apostoli”, peste care se suflă cu Duh Sfânt, ca la Cincizecime:
[COLOR=blue]Binecuvântată și zi de mărturie veșnică să fie această zi, căci este zi a împlinirii cuvântului rostit mai dinainte. Lucrați lucru de [/COLOR][COLOR=fuchsia]apostoli noi[/COLOR][COLOR=blue]. Iată, [/COLOR][COLOR=fuchsia]suflu peste voi cu Duhul Meu[/COLOR][COLOR=blue]. […][/COLOR]
[COLOR=blue]Pace unsului Meu, Mihail! Amin, amin, amin.[/COLOR] [COLOR=blue](9 /22 iulie 1991)[/COLOR]