View Single Post
Vechi 02.02.2009, 01:41:36
mariamargareta mariamargareta is offline
Banned

Data înregistrării: 04.12.2008
Religia: Ortodox
Implicit Puciul de la Pucioasa și Euro Ierusalimul

[COLOR=purple]Puciul de la Pucioasa[/COLOR][COLOR=purple] și [/COLOR][COLOR=purple]Euro Ierusalimul (partea a IV-a)

[/COLOR]
Toate noroadele de pe pământ se vor pleca în fața “[COLOR=fuchsia]acestui semn[/COLOR]”, această biserică nouă (Biserica Noul Ierusalim). Regele este chemat să susțină moral zidirea bisericii “Noul Ierusalim” și să aducă jertfe idolatre “Dumnezeului de la Pucioasa”:
[COLOR=blue]“ Ridică-te acum și [/COLOR][COLOR=fuchsia]hai să ridicăm această piatră[/COLOR][COLOR=blue], că voi cuvânta din vârful ei, și cele șubrede vor cădea, și [/COLOR][COLOR=fuchsia]vom face un lucru nou[/COLOR][COLOR=blue], și [/COLOR][COLOR=fuchsia]se vor pleca noroadele de pe pământ[/COLOR][COLOR=blue] în fața [/COLOR][COLOR=fuchsia]acestui semn[/COLOR][COLOR=blue]. Fii iscusit, iubitul Meu, [/COLOR][COLOR=fuchsia]fii întru Mine[/COLOR][COLOR=blue], ca să fiu cu tine, dar să fiu, iubitul Meu, unsul Meu, binecuvântatul Meu. Vremea e târzie, [/COLOR][COLOR=fuchsia]rege al României[/COLOR][COLOR=blue], și Eu, iată, zoresc să-ți gătesc venirea, dar [/COLOR][COLOR=fuchsia]acesta este planul Meu pentru venirea ta[/COLOR][COLOR=blue], și după el trebuie să se lucreze. [/COLOR][COLOR=fuchsia]A venit vremea să aduci această jertfă Mie[/COLOR][COLOR=blue], și Eu o voi așeza spre mărturie peste acest izvor care a curs în mijlocul acestui neam ales, care a vestit în vremea aceasta despre vremea ta care vine.”(22 mai /4 iunie 1991)[/COLOR]
Toate temerile regelui Mihai și ale Casei Regale că “Dumnezeul de la Pucioasa” n-ar fi Dumnezeu sunt risipite prin urări de pace și prin promisiuni mincinoase de împlinire a “[COLOR=fuchsia]celor vestite prin cuvântul lui[/COLOR]” (reinstaurarea monarhiei constituționale):
[COLOR=blue]“ [/COLOR][COLOR=fuchsia]Eu sunt.[/COLOR][COLOR=fuchsia]Nu te teme, rege al României[/COLOR][COLOR=blue]. Te voi uni cu [/COLOR][COLOR=fuchsia]cele vestite prin cuvântul Meu[/COLOR][COLOR=blue], […][/COLOR]
[COLOR=blue]Pace ție! De la izvorul care curge în România, pace ție! Dar vreau să-ți spun „Pace ție!“ din vârful acestei pietre care va fi să se ridice pe acest izvor. [/COLOR][COLOR=fuchsia]Pace ție, rege al României![/COLOR][COLOR=blue] Dumnezeu grăiește în România mai mult decât în toate veacurile de până acum. [/COLOR]
[COLOR=fuchsia]Pace peste casa unsului Meu Mihail[/COLOR][COLOR=blue]! Amin, amin, amin” (22 mai /4 iunie 1991)[/COLOR]
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Irineu este desemnat de către liderii pucioși cu punerea pietrei de temelie a bisericii Noul Ierusalim, cea care va fi platforma de lansare a propagandei publice pentru ideile lor restauraționiste:
[COLOR=blue]“ Aici este locul mărturiei lucrului cuvântului Meu, și iată, martorul Meu cel credincios așează acum, prin binecuvântare cerească, piatră de temelie a începutului cel nou, iar de la acest început se va lucra din loc în loc și va răsări Ierusalim nou, biserică nouă și curată, biserică cerească pe pământ. Aici începe Sfânta Treime cu prima piatră acum, și se va lucra cu grabă această lucrătură a poruncii dumnezeiești, și Domnul va rosti din vârful acestei pietre [/COLOR][COLOR=fuchsia]numele celui uns, numele unsului Meu Mihail, rege al României.[/COLOR][COLOR=blue] […]”[/COLOR]
Biserica Noul Ierusalim urmează să legitimeze și să reclame venitea regelui și reinstaurarea monarhiei:
[COLOR=blue]“ Iată, sunt prin cuvânt în România, și am vestit că M-am ridicat [/COLOR][COLOR=fuchsia]să gătesc cărare unsului Meu Mihail[/COLOR][COLOR=blue], căci [/COLOR][COLOR=fuchsia]prin biserica Mea cea vie îl voi aduce[/COLOR][COLOR=blue], și Eu voi fi și voi cuvânta, și cuvântul Meu se va întrupa, […]”[/COLOR]
Ioan Pop - Irineu va primi și el în curând, ca recompensă, tronul de patriarh:
[COLOR=blue]“ Binecuvântată să fie, și piatră de temelie a bisericii neprihăniților și a neadormiților să fie această piatră [/COLOR][COLOR=fuchsia]care se așează acum prin martorul Meu Ioan-Irineu[/COLOR][COLOR=blue], [/COLOR][COLOR=fuchsia]căci el va sta pe scaunul bisericii Mele[/COLOR][COLOR=blue] și va cuvânta legile Mele cele curate, cele sfinte, căci este martorul lucrului Meu din vremea aceasta.” [/COLOR]
Casa regală este proiectată să aibă un rol însemnat în reinstaurarea monarhiei. Liderii pucioși, “[COLOR=fuchsia]martori credincioși[/COLOR]” ai evenimentului, ocrotitori ai [COLOR=fuchsia]cuvântului[/COLOR] și ideologi ai [COLOR=fuchsia]sfatului[/COLOR] de taină, aspiră să-și întindă influența religioasă [COLOR=fuchsia]până la marginile lumii[/COLOR], [COLOR=fuchsia]peste toate noroadele[/COLOR]:
[COLOR=blue]“ Binecuvântată să fie coroana română și [/COLOR][COLOR=fuchsia]casa unsului Meu Mihail, rege al României[/COLOR][COLOR=blue], căci el este de la Dumnezeu peste acest neam, și iată, vine vremea României lui Dumnezeu, și ea va purta veșmânt curat, veșmânt neprihănit, veșmânt alb și lucrare de Duh Sfânt peste pământ. […] Binecuvântați să fiți voi, [/COLOR][COLOR=fuchsia]martorii Mei cei credincioși[/COLOR][COLOR=blue], care ați stat [/COLOR][COLOR=fuchsia]în sfat cu cuvântul[/COLOR][COLOR=blue] Meu în ziua aceasta de mărturie, și iată, vom termina cu grabă această piatră, și apoi voi fi cu voi [/COLOR][COLOR=fuchsia]până la toate marginile lumii[/COLOR][COLOR=blue], și voi fi prin cuvânt și vom lucra minuni mai mari decât atunci, așa precum am grăit atunci. Eu sunt Domnul puterilor peste cer și peste pământ, și nu este Dumnezeu afară de Mine, și Mă voi desăvârși [/COLOR][COLOR=fuchsia]peste noroade[/COLOR][COLOR=blue], precum în cer așa și peste pământ.[…] “[/COLOR]
“ [COLOR=fuchsia]Martorul [/COLOR]”Irineu, regele Mihai, Casa Regală și în mod particular prințesa Margareta, sunt încurajați cu cuvinte de pace:
[COLOR=blue]“ Pace ție, martorul Meu, [/COLOR][COLOR=fuchsia]martorul bisericii Mele[/COLOR][COLOR=blue] cea neprihănită și curată, căci în acest pământ pecetluit vor intra numai cei curați, cei neîntinați, cei credincioși, și va fi cu putere acest loc de mărturie a lucrului cuvântului Meu, căci Eu Mă odihnesc cu pace și întru lărgime în această iesle curată. [/COLOR][COLOR=fuchsia]Pace și ție, rege al României Mele[/COLOR][COLOR=blue], de aici, de la prima piatră a începutului cel nou! [/COLOR][COLOR=fuchsia]Pace ție, Mihail, rege[/COLOR][COLOR=blue] al celei binecuvântate! Pace ție, și [/COLOR][COLOR=fuchsia]peste casa ta[/COLOR][COLOR=blue], și [/COLOR][COLOR=fuchsia]peste mlădița ta[/COLOR][COLOR=blue], care va sta de-a dreapta ta![…] Slavă întru cei din cer lui Dumnezeu, și pace peste România, țara binecuvântării! Pace și bunăvoire și bună orânduială peste cei credincioși și [/COLOR][COLOR=fuchsia]peste casa unsului cel de la Dumnezeu, Mihail, regele României[/COLOR][COLOR=blue]! Amin. […]”[/COLOR]
Noul Ierusalim va fi asemenea unui munte înalt, care domină peste toate popoarele care vor veni în pelerinaj la “[COLOR=fuchsia]neamul ales[/COLOR]” de la Pucioasa ca musulmanii la Mecca. Regele Mihai va cârmui pe tron după indicațiile trimise în taină, prin “Cuvânt” profetic, de către liderii pucioși. Toate noroadele își vor pleca fruntea în fața [COLOR=red]lucrăturii[/COLOR] de la Pucioasa.:
[COLOR=blue]“ Și [/COLOR][COLOR=fuchsia]va fi acest munte ridicat deasupra tuturor înălțimilor de pe pământ[/COLOR][COLOR=blue], căci Domnul va coborî legile Sale pentru cea aleasă și curată și sfântă, pentru cea neprihănită, căci voi coborî și voi rosti cuvântul, și cuvântul va lucra și va curăți toată murdăria de pe ea, și nu vor mai intra pe porțile ei decât cei curați și neîntinați și sfinți. Și va fi acest pământ Eden nou, împărăție sfântă, început de împărăție cerească, început de cer nou și de pământ nou, și de la acest început nou se va răspândi lumina și viața lui Dumnezeu, căci [/COLOR][COLOR=fuchsia]mulțimi numeroase vor curge să asculte înțelepciunea care va lucra peste fiii și fiicele acestui neam ales[/COLOR][COLOR=blue]. […]Și se vor împlini în vremea aceasta cele proorocite, căci [/COLOR][COLOR=fuchsia]voi aduce pe unsul Meu, și el va cârmui întru Mine și nu fără Mine[/COLOR][COLOR=blue], căci peste cea binecuvântată este Dumnezeu cu cuvântul Său, spre plinirea slavei cea așteptată. Pace peste [/COLOR][COLOR=fuchsia]casa unsului Meu, Mihail[/COLOR][COLOR=blue]! Pace ție, [/COLOR][COLOR=fuchsia]rege al României[/COLOR][COLOR=blue], și fii întru Mine, căci Eu Mă voi arăta prin tine peste noroade, fiindcă va fi să vadă [/COLOR][COLOR=fuchsia]noroadele[/COLOR][COLOR=blue] slava Mea și slava ta, și [/COLOR][COLOR=fuchsia]va fi să-și plece fruntea în fața acestei [/COLOR][COLOR=red]lucrături[/COLOR][COLOR=blue]. […]”[/COLOR]

[COLOR=blue]
[/COLOR]