Puciul de la Pucioasa și Euro Ierusalimul
[COLOR=purple]Puciul de la Pucioasa[/COLOR][COLOR=purple] și [/COLOR][COLOR=purple]Euro Ierusalimul (partea a III-a)
[/COLOR] În iunie 1990, pucioșii plănuiesc ieșirea din Biserica Ortodoxă. Pentru aceasta, primul pas care urmează să fie făcut este edificarea unei biserici de zid, care să fie numai și numai a lor, pe pământurile primului “preot” al Noului Ierusalim: Ilie Bunea. Noului Ierusalim i se vestește un destin glorios: el va fi un fel de “buric al lumii”, munte înalt peste toate înălțimile pământului. România va fi stăpână peste toate popoarele, care vor veni să i se supună ca unei “regine”. Totodată, pucioșii intenționează să obțină de la regele Mihai (“unsul lui Dumnezeu” peste România, aflat pe atunci încă la Versoix, în Elveția), consimțământul că “ [COLOR=blue]va garanta cu numele său[/COLOR]”, deci va accepta să fie ctitor onorific (adică, măcar cu blazonul, fără neapărat să contribuie material și financiar). Îndată, regele Mihai primește de la pucioși [COLOR=fuchsia]încă o carte[/COLOR] poștală “din cer”, ca să-l anunțe despre planul lor și să-l dea pe brazdă:
[COLOR=blue]“Cuvântul Domnului către regele Mihai[/COLOR]
[COLOR=blue]Regele Mihai, ctitor lângă Domnul, cu numele său. Domnul va alege din nou Ierusalimul[/COLOR]
[COLOR=blue]S[/COLOR][COLOR=blue]ă se scrie iarăși un cuvânt de mărturie, căci Domnul coboară cuvântul, și apoi Se așează să împlinească cele vestite prin cuvânt. [/COLOR][COLOR=fuchsia]Iată cuvântul Domnului către regele Mihail al României[/COLOR][COLOR=blue], căci el este vestit prin prooroci. [/COLOR]
[COLOR=blue]Pace ție, [/COLOR][COLOR=fuchsia]rege al celei binecuvântate[/COLOR][COLOR=blue], că voi coborî cu slavă văzută și voi împărți lumină și viață vie peste noroadele de pe pământ, iar ea va fi regina Mea. Pace ție, și mirul mângâierii peste creștetul tău! Amin. Iată [/COLOR][COLOR=fuchsia]încă o carte către tine[/COLOR][COLOR=blue], ca să te vestesc că [/COLOR][COLOR=fuchsia]voi așeza peste locul izvorului cuvântului Meu piatră de mărturie și locaș de slăvire a numelui Meu[/COLOR][COLOR=blue], ca să știe apoi noroadele și să bea din această piatră apă vie, și va fi aceasta spre tămăduirea neamurilor, căci așa este scris despre acest munte care se va ridica deasupra munților, deasupra înălțimilor, deasupra înțelepciunii de pe pământ, și noroade multe vor veni spre această piatră, spre acest izvor din cer coborât, căci [/COLOR][COLOR=fuchsia]România va fi pământul cel nou[/COLOR][COLOR=blue] al slavei Domnului din zilele ce vin, iar [/COLOR][COLOR=fuchsia]tu vei fi mare peste acest neam[/COLOR][COLOR=blue]. Eu sunt Domnul puterilor, și totul este cu putință la Dumnezeu, dar fii credincios lucrului Meu și planului Meu cel din veci împlinit, [/COLOR][COLOR=fuchsia]și[/COLOR][COLOR=fuchsia]vei sta pe tronul tău, iar mlădița ta va sta lângă tine[/COLOR][COLOR=blue].”[/COLOR] [COLOR=blue](22 mai /4 iunie 1991)[/COLOR]
Cuvintele “[COLOR=fuchsia]tu vei fi mare peste acest neam [/COLOR][…][COLOR=fuchsia] și vei sta pe tronul tău[/COLOR]” arată intenția clară ca regele să fie adus în țară nu ca un simplu turist, ci pentru a domni a doua oară peste români. “[COLOR=fuchsia]Mlădița[/COLOR] Regelui” nu este alta decât prințesa Margareta. Liderii pucioși sunt informați de faptul că Alteța Sa Regală Margareta este cea mai activă pe plan social și caritativ dintre membrii Casei Regale, manifestând o vădită intenție de a fi succesoare la tron. În consecință, liderii pucioși o includ și pe ea în planurile lor.
Regele Mihai este avertizat că toate se vor face numai prin filiera de la Pucioasa: “servii” și totodată liderii pucioși. Toți vor trebui să asculte de ei și de cuvântul lor. Prin ei, numele regelui va fi înscris primul în lista ctitorilor noului locaș de cult și prin ei s-a făcut tot planul și toată “[COLOR=red]lucrătura[/COLOR]”. Înscrierea numelui regelui pe frontispiciul noii biserici este văzută de liderii pucioși ca o opțiune îndrăzneață și inteligentă din punct de vedere politic, căci ea va favoriza revenirea regelui în țară:
[COLOR=blue]“Am coborât cuvânt și am spus că [/COLOR][COLOR=fuchsia]voi ridica piatră de mărturie la locul izvorului Meu[/COLOR][COLOR=blue] prin care Eu vestesc lucrul planului Meu și lucrul României Mele, căci din acest izvor, iată, scot și pentru tine. [/COLOR][COLOR=fuchsia]Am pe servii Mei prin care Eu lucrez cuvântul Meu prin acest izvor[/COLOR][COLOR=blue], și voiesc să scot deasupra această fântână de miere, că vine ziua împlinirilor vestite prin acest izvor; vine, și se grăbește să vină; vine, și vreau să lucrez cu grabă, ca să înfigem crucea în vârful acestei pietre și să rostesc din acest vârf cuvânt coborât din cer, [/COLOR][COLOR=fuchsia]să rostesc numele unsului cel de la Mine[/COLOR][COLOR=blue], căci [/COLOR][COLOR=fuchsia]tu prin Mine vei fi, rege al României[/COLOR][COLOR=blue]. Dar [/COLOR][COLOR=fuchsia]vreau să scriu numele tău pe această piatră, ca să-ți gătesc venirea prin această putere[/COLOR][COLOR=blue], prin această temelie cerească, prin această mărturie care va mărturisi în ziua aceea. Domnul puterilor este numele Meu, și nu este aceasta cu neputință la Dumnezeu, și este din planul Meu această [/COLOR][COLOR=red]lucrătură[/COLOR][COLOR=blue].”[/COLOR] [COLOR=blue](22 mai /4 iunie 1991)[/COLOR]
Din nou se face aluzie la Casa Regală (deci implicit și la Margareta, care este vizată din umbră) care va fi contactată și prelucrată de arhiereul Irineu, “[COLOR=fuchsia]martorul cel credincios[/COLOR]”, care știe bine ce are de făcut, fiind instruit direct de către liderii pucioși. Irineu și regele sunt îndemnați la o conspirație dirijată de la Pucioasa (“[COLOR=fuchsia]Eu voi fi în sfatul vostru[/COLOR]”). Toate popoarele vor veni ca să se închine la Pucioasa:
[COLOR=blue]“ [/COLOR][COLOR=fuchsia]Vreau să fac unire bună și legătură apropiată cu casa ta[/COLOR][COLOR=blue]. Vreau să fac această unire [/COLOR][COLOR=fuchsia]prin martorul Meu cel credincios[/COLOR][COLOR=blue], care este de la Mine și care [/COLOR][COLOR=fuchsia]va fi să-l așez cel dintâi peste biserica Mea[/COLOR][COLOR=blue], peste biserica cea binecuvântată, căci acest martor [/COLOR][COLOR=fuchsia]știe de la Mine ce am să fac[/COLOR][COLOR=blue] peste acest neam, și între voi va fi să fie o pace desăvârșită, și [/COLOR][COLOR=fuchsia]Eu voi fi în sfatul vostru[/COLOR][COLOR=blue], spre slava neamului cel ales din zilele ce vin. Mai e un pic până la seceriș, și voiesc să lucrez cu grabă această corabie, această piatră de mărturie, că prin ea voi birui, iar tu vei veni apoi, și vom așeza viață înviată și lumină din lumina cea neapropiată peste acest neam, [/COLOR][COLOR=fuchsia]și toate popoarele vor veni[/COLOR][COLOR=blue] și vor vedea slava celei oropsite.” (22 mai /4 iunie 1991)[/COLOR]
Liderii pucioși au instituit deja un cult local al regelui Mihai. Ei se laudă că prin rugăciunile lor a căzut comunismul și că numai prin ei mai lucrează Dumnezeu pe pământ:
[COLOR=blue]“ Așează-te lângă Mine ca să Mă sprijin cu tine și [/COLOR][COLOR=fuchsia]să ridicăm această piatră la locul ei, rege al României[/COLOR][COLOR=blue][…]. [/COLOR][COLOR=fuchsia]Dar am lângă acest izvor pe servii Mei[/COLOR][COLOR=blue], lucrători în trup, care strigă zi și noapte înaintea Mea, și Îmi amintesc aceștia de vremea făgăduințelor pe care Eu le-am făcut peste acest neam ales, și totul este scris, și vor mărturisi lucrurile cuvintelor Mele. Și Îmi amintesc aceștia de tine, regele lor, pentru că Eu le-am dat poruncă să aducă jertfă de fiecare zi și să aducă în fața Mea numele tău și venirea ta pe pământul tău. Așa ești pomenit în acest loc ascuns, așa este auzit la tronul slavei Mele: „[/COLOR][COLOR=fuchsia]Pe Mihail, rege al României, să-l pomenească Domnul Dumnezeu întru împărăția Sa![/COLOR][COLOR=blue]“.[/COLOR][COLOR=blue] Amin. Am dat poruncă să ceară aceștia la Mine [/COLOR][COLOR=fuchsia]să dobor capul fiarei roșii, și am auzit și am împlinit[/COLOR][COLOR=blue] la vremea hotărâtă această biruință. [/COLOR][COLOR=fuchsia]Lucrez aici prin servii Mei[/COLOR][COLOR=blue], ca să știe ei cum este planul Meu întocmit, să știe ce să ceară la Mine, și iată, Eu sunt și împlinesc, și am făcut aici așezare după schița planului acestor zile, căci lucrez din cer, după planul ceresc, [/COLOR][COLOR=fuchsia]dar lucrez prin aceștia care Mă aduc cu cuvântul[/COLOR][COLOR=blue], căci Eu rostesc, și apoi vin ca să împlinesc.”[/COLOR] [COLOR=blue](22 mai /4 iunie 1991)[/COLOR]
Regele va fi pentru început așezat pe tronul României, dar la plinirea vremii va fi așezat împăratul întregii lumi, care va aduce împărăția păcii și o nouă ordine în lume (New Age):
[COLOR=blue]“[…] tainele Mele sunt adânci, iubitul Meu, [/COLOR][COLOR=fuchsia]unsul Meu[/COLOR][COLOR=blue] întru care binevoiesc în zilele ce vin […] Așează-te lângă Mine, căci [/COLOR][COLOR=fuchsia]vreau să însemnez pe piatra aceasta și să sap numele tău[/COLOR][COLOR=blue]. Iată, pun această piatră înaintea ta, rege al României, și fi-va apoi ca într-o singură zi să îndepărtez nedreptatea din țara Mea și a ta, și voi împlini. Fii credincios, că voi fi împlinitor în ziua aceea, căci ziua aceasta este hotărâtă, iubitul Meu, […] Am zis, și voi împlini, și [/COLOR][COLOR=fuchsia]voi alege din nou Ierusalimul[/COLOR][COLOR=blue], […] dar iată, la sfârșitul plinirii nelegiuirii [/COLOR][COLOR=fuchsia]voi așeza un împărat care va fi întru Mine, și prin el voi așeza împărăția păcii[/COLOR][COLOR=blue]. Amin.” (22 mai /4 iunie 1991) [/COLOR]
|