View Single Post
Vechi 02.02.2009, 01:32:02
mariamargareta mariamargareta is offline
Banned

Data înregistrării: 04.12.2008
Religia: Ortodox
Implicit

[COLOR=purple]Puciul de la Pucioasa[/COLOR][COLOR=purple] și [/COLOR][COLOR=purple]Euro Ierusalimul (partea a II-a)
[/COLOR]
Bibliografie:

[COLOR=purple]1. Pasaje din mesajele “venite din cer” către regele Mihai[/COLOR]

Liderii pucioși (“[COLOR=fuchsia]servii[/COLOR] Dumnezeului de la Pucioasa”) sunt desemnați să-l anunțe pe regele Mihai că va cârmui în curând toate popoarele. Adică, va fi un fel de monarh absolut și universal, ce n-a văzut pământul în viața lui:
[COLOR=blue]“Cuvântul Domnului către regele Mihai[/COLOR]
[COLOR=blue]Regele României este unsul Domnului[/COLOR]

[COLOR=blue]I[/COLOR][COLOR=blue]ată cuvântul Domnului, căci în România curge izvorul cuvântului lui Dumnezeu, și din acest izvor ascuns se va adăpa în curând toată făptura de sub cer[…]. [/COLOR]
[COLOR=blue]Iubiții Mei, [/COLOR][COLOR=fuchsia]servii Mei[/COLOR][COLOR=blue], împărțitorii cuvintelor Mele, prin care Eu Îmi lucrez și Îmi vestesc planul care trebuie lucrat în zilele acestea de glorie cerească! Luați aminte și scrieți cuvântul lui Dumnezeu către [/COLOR][COLOR=fuchsia]regele României, Mihail, unsul Meu[/COLOR][COLOR=blue] întru care binevoiesc și [/COLOR][COLOR=fuchsia]pe care-l voi așeza să-Mi cârmuiască noroadele[/COLOR][COLOR=blue].” [/COLOR](din “Cuvântul lui Dumnezeu”, 16/29 decembrie 1990)
Au mai trecut de atunci 18 ani (!!!) și până în prezent, această “proorocie” nu s-a împlinit; dar cei mai optimiști încă mai speră. Mai pragmatic, regele Mihai a presimțit că nu mai are nici o șansă și a făcut un gest înțelept: a denunțat legea salică, dând cale liberă la tron fiicei sale, Margareta de România.
Apoi, Mihai I este anunțat în mod direct ce-l așteaptă:
[COLOR=blue]“ Iată, vin spre tine, iubitul Meu, unsul Meu. […] îți voi da în curând plata răbdării, căci [/COLOR][COLOR=fuchsia]cu glorie și cu putere vei fi peste noroade[/COLOR][COLOR=blue], și acestea vor ști că ești unsul Meu, că ești unsul lui Dumnezeu. Nimeni nu poate sta în fața planurilor Mele, și în ziua hotărâtă toate se vor așeza și se vor împlini.”[/COLOR] (din “Cuvântul lui Dumnezeu”, 16/29 decembrie 1990)
Probabil că “[COLOR=blue]ziua hotărâtă[/COLOR] n-a venit încă, iar “plata răbdării” mai întârzie. Faptul că “regele este unsul lui Dumnezeu” cred că îl știe toată lumea, îndată ce nimeni nu i-a șters această ungere. Deocamdată însă, nici vorbă de [COLOR=fuchsia]glorie [/COLOR]și[COLOR=fuchsia] putere[/COLOR]. Regele Mihai pozează ca un modest cetățean român care de-abia și-a recuperat ceva drepturi personale, iar în viața publică este ca a cincea roată la căruță.
Dumnezeul de la Pucioasa trece apoi la atac: îi amenință cu nimicirea pe feseniștii care conduc țara în frunte cu Ion Iliescu și îi promite regelui că-l va așeza pe el în locul lor:
[COLOR=blue]“ Fii credincios, căci în curând cei ce și-au umplut acum cupa fărădelegii, care stă de mărturie la Mine împotriva lor, aceștia în curând nu vor mai fi, căci mâna Mea se va atinge de ei și [/COLOR][COLOR=fuchsia]îi voi stârpi[/COLOR][COLOR=blue] și [/COLOR][COLOR=fuchsia]te voi așeza la locul tău[/COLOR][COLOR=blue], căci ești alesul Meu, ești unsul Meu, și scris este aceasta. România este regina Mea, este mireasa Mea, este binecuvântata Mea, și peste ea [/COLOR][COLOR=fuchsia]tu ești de la Mine rege[/COLOR][COLOR=blue], căci [/COLOR][COLOR=fuchsia]prin tine Eu, Domnul, îi voi fi soț[/COLOR][COLOR=blue].”[/COLOR] (din “Cuvântul lui Dumnezeu”, 16/29 decembrie 1990)
Ultimele cuvinte:[COLOR=blue]România este regina Mea[/COLOR][COLOR=blue][…] căci[/COLOR][COLOR=fuchsia] prin tine Eu, Domnul, îi voi fi soț [/COLOR]au ca semnificație faptul că restaurarea monarhiei în România este iminentă și inevitabilă. Timpul a demonstrat însă cu totul altceva: că nu e nici iminentă, nici inevitabilă.
Asigurările sunt însă abundente și incisive:
[COLOR=blue]“ Nimeni nu va putea sta împotriva planurilor Mele, și vor ști aceștia că este Dumnezeu și că [/COLOR][COLOR=fuchsia]Domnul binevoiește întru unsul Său Mihail, rege al României[/COLOR][COLOR=blue]. Amin”.[/COLOR] (din “Cuvântul lui Dumnezeu”, 16/29 decembrie 1990)
Regele Mihai este informat că nu va gestiona puterea singur, ci în tandem cu Irineu Pop, care va fi suit în scaun de patriarh în urma acestei conspirații. Amândoi vor asculta însă de planurile și ordinele secrete care vor veni “[COLOR=blue]de la izvor[/COLOR]” adică de la liderii pucioși, numiți eufemistic “[COLOR=blue]servii Mei”[/COLOR], pentru a sugera că ascultă numai de Dumnezeu. Monarhia constituțională va fi așadar un paravan pentru o teocrație pucioasă:
[COLOR=blue]“ [/COLOR][COLOR=fuchsia]Din acest izvor îți voi da mereu de știre planul Meu[/COLOR][COLOR=blue], căci Eu ocrotesc acest izvor așa cum l-am ocrotit și am coborât cu sfatul Meu în toată vremea întunericului de sub stăpânirea lui antichrist și a fiarei comuniste. Din acest izvor îl hrănesc și îl pregătesc și pe acela care va fi așezat să-Mi facă biserică vie și curată și sfântă, și [/COLOR][COLOR=fuchsia]veți fi una întru Mine[/COLOR][COLOR=blue] și întru iubirea și voile Mele în mijlocul unui neam sfânt și binecuvântat. Pe acela ți l-am făcut cunoscut, căci i-am dat poruncă să-ți descopere acest izvor și [/COLOR][COLOR=fuchsia]să-ți dea de știre cuvintele Mele[/COLOR][COLOR=blue] din vremea lucrării Mele, [/COLOR][COLOR=fuchsia]prin care am prezis servilor Mei[/COLOR][COLOR=blue] despre vremea care va veni și despre vremea ta din zilele ce vin. Acela a fost trimis la Ierusalimul patimilor Mele ca să știe să mărturisească despre Mine, și de acolo l-am trimis cu carte către tine ca să-ți dea de știre taina Mea și lucrarea Mea, ca să știi apoi că țara ta va fi cetatea cea nouă a Noului Ierusalim al gloriei Mele. Acela este martorul Meu, precum aceștia de care Mă servesc Îmi sunt Mie martori și servi și lucrători.[…] Pace ție, rege al României!”[/COLOR] (din “Cuvântul lui Dumnezeu”, 16/29 decembrie 1990)
Pentru cei cărora încă nu le vine să creadă ce fanteziste “lovituri de palat”se puneau la cale la Pucioasa în anii ‘90-‘91, poate va fi mai convingător dacă vom reproduce lozincile triumfaliste care au apărut pe copertele interioare ale cărții “Cuvântul lui Dumnezeu”, editată în anul 1995, când încă se mai spera în succesul întronizării celor doi aleși ai neamului:
Coperta I interioară:

……………………………………………………………………………………………
[COLOR=maroon]Cuvântul lui Dumnezeu[/COLOR]
[COLOR=maroon]În România[/COLOR]
[COLOR=maroon]Noul Ierusalim[/COLOR]
Coperta a II-a interioară:

[COLOR=maroon]__________________________________________________ ____________________________[/COLOR]

[COLOR=maroon]ÎNTRU MĂRIREA LUI DUMNEZEU CELUI ÎN TREIME LĂUDAT[/COLOR]

[COLOR=maroon]S-a tipărit această Carte cu binecuvântarea și purtarea de grijă[/COLOR]
[COLOR=maroon]a lui Dumnezeu, pecetluind 40 de ani de coborâre[/COLOR]
[COLOR=maroon]a Cuvântului Său în mijlocul României.[/COLOR]

[COLOR=maroon]În zilele Majestății Sale[/COLOR]
[COLOR=maroon]Mihail I al României[/COLOR]
[COLOR=maroon]În zilele păstoriei preafericitului părinte[/COLOR]
[COLOR=maroon]Irineu [/COLOR]
[COLOR=maroon]întemeietorul Bisericii Ortodoxe Noul Ierusalim România[/COLOR]

[COLOR=maroon]EDIȚIA I[/COLOR]

[COLOR=maroon]Editura RO-EMAUS București[/COLOR]
………………………………………………………………………………………….
Surpriza vine odată cu re-editarea cărții. O re-editare presupune reproducerea integrală a originalului, eventual cu unele firești corecții, de regulă - ortografice. Și totuși… cele două coperți interioare suferă modificări substanțiale: referirile la regele Mihai I al României și la Irineu, întemeietorul și preafericitul patriarh al BONIR, au dispărut ca prin farmec! Coperțile arată acum cam așa:
Coperta I interioară:
CUVÂNTUL LUI DUMNEZEU
Coperta a II-a interioară:

ÎNTRU MĂRIREA LUI DUMNEZEU CELUI ÎN TREIME LĂUDAT,
TATĂL, FIUL ȘI DUHUL SFÂNT

S-a tipărit această Carte la anul 7514 de la facerea lumii, iar de la nașterea după
trup a lui Dumnezeu Cuvântul, anul 2006, cu binecuvântarea și purtarea de grijă
a lui Dumnezeu, pecetluind 50 de ani de coborâre a Cuvântului Său peste
pământul român: 1955 -2005.

Editura Ro-Emaus
București, 2006
ISBN: 973-97125-3-3
………………………………………………………………………………………….
Observăm că în ambele coperți interioare nu se mai precizează că minunea coborârii “Cuvântului” are loc în România și, respectiv, în mijlocul României. Pământul român nu mai are granițe, pentru că în opinia pucioșilor, orice creștin se va numi român. Primul pas în instaurarea Euro Ierusalimului a fost făcut.

[COLOR=blue]
[/COLOR]