View Single Post
Vechi 01.02.2009, 11:21:24
vasinec vasinec is offline
Banned

Data înregistrării: 13.08.2008
Locație: Brasov
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iustin32 Vezi mesajul
- [SIZE=4]Iar eu ti-am postat dovezi despre faptul ca pravila bisericeasca nu minte, in ignoranta ta arunci cu acuzatii mincinoase. Astea sunt minciunile tale:[/SIZE]

- adventistii niciodata nu au sustinut ca vor fi singurii mantuiti;
- adventistii niciodata nu au sustinut ca Hristos va reveni si va imparati cu ei (cu adventistii) 1000 de ani pe pamant. Dimpotriva, dintotdeauna au crezut cu totul altceva (nu dezvolt acum).

Nu de actualizare are nevoie pravila bisericeasca. Iata ce pretentii mincinoase avea profetesa voastra Ellen White despre faptul ca [SIZE=4][COLOR=red]puterea manifestată de alte biserici in treziri era doar puterea diavolului nu puterea lui Dumnezeu, afirmatii din care rezulta pretentia ca doar secta condusa de ea se va mantui.[/COLOR][/SIZE]:
Spuneti ca pravila bisericeasca nu minte. Dvs. ori nu aveti o definitie a minciunii ori refuzati sa o recunoasteti. Cum se numeste o afirmatie, facuta despre altii, in care se spun neadevaruri care nu au existat niciodata?

Nu stiu ce a spus Ellen White (obsesia dvs.), despre manifestarile din alte biserici, dar nu a spus niciodata ca adventistii sunt singurii mantuiti. Si eu sunt de acord ca unele biserici "au luat-o pe aratura" cu teologia lor. Dar credinciosii din aceste biserici pot fi mantuiti. Dumnezeu va sti cum sa-i judece, dupa inima lor. Vinovati sunt, in mod special, cei care umbla cu invataturi false. Biserica ortodoxa si martorii lui Iehova sustin ca numai cei ce fac parte din religia lor pot fi mantuiti. Adventistii nu au sutinut niciodata asa ceva. Combatem invataturile gresite dar ii respectam pe credinciosii din orice biserica. Sunt si ei fratii nostrii. Avem acelasi Tata Ceresc. Si pentru toti, singura sursa de adevar este Cuvantul lui Dumnezeu.

Deci, pravila bisericeasca minte cand spune ca adventistii cred ca "numai adventistii vor avea rasplata nemuririi". Mai sunt si alte minciuni, scrise intr-un fragment scurt din pravila bisericeasca. Ma opresc doar la aceasta.

Despre credinta adventistilor referitoare la a doua venire a Domnului Iisus Hristos, am scris mai in detaliu cu cateva postari mai in urma.