View Single Post
Vechi 30.01.2009, 19:02:47
icamilin's Avatar
icamilin icamilin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.05.2007
Locație: Timisoara Romania
Religia: Ortodox
Implicit Doamne ajuta!

Draga Eugenia! ma bucur din suflet pentru tine. Esti foarte optimista in mesajul tau, ma bucur din suflet sa ramai cu acest baiat din moment ce va iubiti asa de mult, el trebuie sa inteleaga ca drumul spre ortodoxie e adevarata credinta, deja cunoaste si el multe despre Dumnezeu, prin rugaciune va veti apropia si mai tare si veti vedea binefacerile credintei voastre. Un duhovnic bun, va poate indruma pe amandoi ce sa faceti si cum este bine sa procedati in cazul "Mirungerii", ginerele meu dupa 7 ani de casnicie, a inteles importanta trecerii de la greco-catolici la ortodocsi. Ne-am rugat mult ( eu si fiica mea ) si bunul Dumnezeu l-a luminat si a reusit sa faca acest pas. A contat foarte mult in acesta decizie, nasterea baietelului lor, Bogdan, care de mic vine la biserica cu noi si uite ca nimic nu este imposibil, trebuie sa-ti doresti si sa te rogi cu credinta ca vei reusi. Te rog frumos sa ne marturisesti pe site-ul Crestinortodox sau pe mesaj privat, cum vrei tu, cand situatia s-a limpezit si a intrat pe fagasul normal.
Iti doresc din suflet, ani fericiti alaturi de sotul tau, frecventand cu regularitate biserica ortodoxa. Maica Domnului sa va acopere cu sfantul ei acoperamant si sa inlesneasca pe langa bunul Dumnezeu, sa traiti in pace si armonie, sa aveti copii frumosi si sanatosi ! Doamne ajuta! te sarut, icamilin