Citat:
În prealabil postat de mirelat
asta-s eu, mai ales in ultima vreme! numai ca mi-e nu-mi ia numai 3 minute, imi ia vreo 10 pe putin..., si nu mi-a placut niciodata sa fac lucurile pe fuga, asa ca deseori acasa inainte sa plec la lucru spun doar un Tatal nostru si aprind candela, iar restul rugaciunilor de dimineata le spun pe drum, odata ce ma vad cu sacii in caruta, sau mai bine zis in metrou. da, stiu, nu e stralucit, dar e mai bine decat deloc... asta pana cand o sa ma recuperez si o sa revin la un ritm normal.
|
Timpul s-a comprimat foarte mult spre exasperarea multora si stresul isi spune cuvantul. Importanta este dorinta, nevointa intru rugaciune. Toate Mirela draga se aseaza in timp, cu multa rabdare, intelepciune si dragoste de Dumnezeu. Ignoranta e una, neputinta este complet altceva. Sa avem multa nadejde in El in primul rand, pentru ca numai un om intunecat la minte, crede ca toate le poate face singur cu "muschii" lui. Rugaciunea trebuie sa faca parte, obligatoriu, din programul nostru cotidian. Precum nu uitam a ne spala pe dinti, a manca, a ne imbraca, sau mai stiu eu ce, si ea rugaciunea trebuie sa ne intre in sange, sa fie ca respiratia, fara de care nu putem trai.