Subiect: Boala
View Single Post
Vechi 16.12.2006, 17:09:19
Laurentiu Laurentiu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.08.2005
Implicit

Citat:
În prealabil postat de maria55
Mi-a spus cineva care nu are net sa -i scriu un mesaj .
Am sa-l redau la persoana intii ca mi-e mai usor :
De multa vreme ingrijesc un om bolnav si asi vrea din suflet sa rezist in continuare . Nu e greu ca nu-i munca fizica ,e mai mult efort psihic . Amandoi sintem terminati .
Incerc sa-i fac toate poftele (nu e om rau ,e numai bolnav),dar nu stiu cum voi rezista . Daca sint vesel ma intreaba de ce ,daca sint trist ,de ce sint trist ,daca intreb ceva ii este pre mult ....daca deschid gura nu stiu cum sa fac sa-i fiu pe plac .
M-am gindit ca poate tacerea ar fi o solutie , dar nici ea nu da rezultate pentru ca ne iubim mult si fiecare -i citeste celuilalt pe fata ce gindeste .
Uneori l-am imbratisat ca sa aplanez unele neinteleri . Functioneaza ,dar numai pe moment . Nervii sint intisi la maxim ,de ambele parti .
Am citit cartea lui Danion Vasile si altele in acest sens , ma rog cit pot .
Mai stie cineva alte sfaturi ?
M-asi bucura numai de mesaje bine intentionate !
Doamne ajuta !
Poti sa-mi spui si mie de ce boala sufera persoana iubita
Stiu ca la ce-i ce au un diagnostic tipic pe sistem nervos trebuie sa fii de acord cu tot ce zic ei Daca el zice ca o culoare este rosie dar ea este verde trebuie sa zici ca el chiar daca acea culoare este verde...ca numai asa se vindeca aceste boli nu trebuie suparati deloc oamenii care sunt in situatii asemanatoare
Sa va dea Dumnezeu sanatate si sa va intareasca ca sa puteti trece peste tot greul si peste intreaga boala si iubirea sa se mentina intre voi caci nu mai asa veti birui boala impreuna.Dumnezeu si Maica Luminii cea grabnic ajutatoare sa va miluiasca .
Amin
Reply With Quote