Citat:
În prealabil postat de bluekobra28
Salut,membrii ai forumului.Eu nu sunt prea nou pe aici si as dori un mic ajutor pentru a ma lasa de fumat.Am 26 de ani,lucrez in domeniul vanzarilor de masini si fac o munca cam obositoare,in biroul meu lucreaza 6 persoane din care 2 nefumatoare si 2 care se lasa usor usor de anul asta.As dori un mic ajutor si sper pe viitor sa va fiu si eu de folos.
Multumesc!
Doamne ajuta!
Ionut POPA
|
E bine pentru ca ai inceput sa-ti pui intrebarea cum sa te lasi de fumat! Primul pas deja l-ai facut!
In mod sigur trebuie sa ceri ajutorul pentru ca tigara este un drog care da dependenta si noi oamenii, in marea majoritate, nu prea avem vointa!
Si eu am fost o "infocata" fumatoare pana cand am hotarat sa cer ajutorul unui duhovnic de la manastire.
Aflandu-ma la Busteni, am urcat la manastirea Caraiman unde este un duhovnic cu mult har, staretul manastirii.
I-am spus: "parinte, nu pot sa ma las de fumat, sunt un om slab, ajutati-ma!" Mi-a pus o mana puternica pe umarul stang si mi-a spus: "sa nu mai pui tigara in gura pentru ca te vei imbolnavi greu!"
Crede-ma ca m-am speriat foarte tare iar mana parintelui am simtit-o mult timp pe umarul meu! Din acea zi nu am mai pus tigara in gura dar nici nevoia de a fuma nu a mai existat! A fost si frica pentru ce mi-a spus parintele dar eu cred ca mi-am dorit foarte mult sa scap de aceasta otrava si Bunul Dumnezeu m-a auzit! Si au trecut 2 ani de atunci!
Incearca si tu asa!
Bunul Dumnezeu sa ne lumineze pe toti!